Ponturi Pariuri Fotbal Guangzhou Evergrande vs Henan Jianye

UNIBET

Guangzhou Evergrande are de recuperat punctele pierdute în meciul nebun din prima etapă, când a cedat 4-5 în fața rivalei din oraș. Dar trupa lui Cannavaro parcă a vrut să demonstreze că a fost doar un accident, în următoarele partide înscriind pe bandă rulantă: 5 goluri contra lui Changchun Yatai și 7 în 2 meciuri contra lui Jeju în Champions League.

Adversarul de astăzi este Henan Jianye, echipă la care activează mai nou Orlando Sa, dar și Vaz Te, deci ar fi optiuni de luat în seamă în atacul oaspeților. Iar dacă aruncăm o privire pe ultimele 6 directe și vedem că ambele echipe au marcat minim un gol de fiecare dată, ne putem gândi că este posibil ca acest lucru să se repete și azi.

cota2.ro

Însă pentru mine valoarea stă în altă selecție, ceva mai curajoasă. Eu chiar am vizionat câteva meciuri ale lui Guangzhou și este o reală plăcere să-i urmărești pe cei doi brazilieni, Allan și Goulart, care sunt ca două mașinării de goluri pe bandă rulantă. Cei doi au înscris 14 din cele 16 goluri marcate de echipă în cele 4 meciuri disputate în luna martie, ceea ce înseamnă 87%, absolut incredibil!

Pentru azi aleg să merg pe varianta a minim 3 goluri marcate de gazde, un pronostic deloc irealizabil în condițiile în care aceștia au o medie de 4 goluri per meci, iar în ultimele 16 partide consecutive din campionat au înregistrat meciuri de over 2.5

VEZI AICI ȘI PARIUL DE COTA 35.00 PENTRU DUMINICĂ

VEZI AICI O COTĂ DE 4.00 PENTRU AZI




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Guangzhou Evergrande vs Henan Jianye
Pronostic:
over 2.5 goluri gazde
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro