Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs Academica Clinceni

BETFAIR EXCHANGE

Chindia Târgoviște și Academica Clinceni se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în primul meci al etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Chindia Târgoviște a suferit o transformare radicală față de ultimul sezon, în care ar fi trebuit să retrogradeze, dacă Liga și Federația nu decideau mărirea numărului de echipe din Liga 1. Acum, formația pregătită de Emil Săndoi este o candidată la locurile de play-off. După primele 17 etape ocupă locul 6, cu 24 de puncte. Are un avans de două lungimi față de Viitorul, echipa care îi amenință poziția. Dâmbovițenii își cunosc limitele. Au cea mai slabă ofensivă din campionat, dar compensează printr-o organizare excelentă și multă determinare. Săndoi nu îi poate folosi astăzi pe Corbu, Negrea, Cherchez și Neicuțescu. 

cota2.ro

Academica Clinceni este cealaltă revelație a sezonului. Ilfovenii sunt pe locul 5, cu 26 de puncte, dar nu traversează cea mai bună perioadă. N-au mai câștigat de 5 runde. Ilie Poenaru are la dispoziție un lot foarte experimentat, din care se evidențiază foștii steliști Gardoș, Pîrvulescu, Cristi Tănase, Rusescu și, mai nou, Adi Popa. Antrenorul ilfovenilor e mai norocos decât omologul său și poate etala cea mai bună formulă. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații interesante: 

• 8 rezultate de egalitate a înregistrat Academica Clinceni în acest sezon, cele mai multe din Liga 1

• Chindia a terminat și ea de 6 ori la egalitate

• 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Academica au fost X

• ultimele 4 meciuri jucate de Chindia în calitate de gazdă au fost X final (1-1 cu Hermannstadt, 1-1 cu Viitorul, 2-2 cu FC Argeș, 1-1 cu Poli Iași)

• câte 13 goluri au primit Chindia și Clinceni în primele 17 runde. Doar CFR Cluj și Craiova au defensive mai bune.

Chindia și Academica sunt două formații care impresionează prin organizare și prin forța apărării. Ambele s-au autodepășit, iar un egal le-ar păstra pe locuri de play-off. Niciuna nu are motiv să riște astăzi, în meciul programat la Buftea. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate la final (X) este 3.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chindia Târgoviște vs Academica Clinceni
Pronostic:
X
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro