Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Voluntari

BETFAIR EXCHANGE

FCSB primește vizita celor de la FC Voluntari, astăzi, de la ora 20:00, într-un meci care face parte din etapa cu numărul 18 a Ligii 1. 

FCSB este liderul la zi din Liga 1, dar avansul față de CFR Cluj a devenit unul minim, de un singur punct. Bucureștenii au remizat în urmă cu 3 zile, scor 2-2 cu Viitorul, și au ajuns la 38 de puncte. Formația lui Toni Petrea continuă să impresioneze în ofensivă, în ciuda absenței unui vârf clasic. FCSB dă primii 2 golgeteri ai campionatului, pe Dennis Man (13 goluri) și pe Florin Tănase (12 reușite). Ambii sunt apți pentru disputa de astăzi. Lor li se adaugă în atac Florinel Coman și surpriza Octavian Popescu, puștiul specializat în obținerea loviturilor de la 11 metri. 

cota2.ro

FC Voluntari are doar 2 remize în ultimele 9 meciuri oficiale și a căzut pe antepenultimul loc în Liga 1, cu 15 puncte, la egalitate cu ultimele două clasate, FC Argeș și Poli Iași. Ilfovenii au schimbat antrenorul, în speranța unui șoc benefic, dar până în acest moment n-a dat roade. Bogdan Andone, fost antrenor la FCSB, are o revanșă de luat, după modul în care s-a despărțit de formația lui Gigi Becali. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur a fost câștigat de FC Voluntari, scor 2-1. FCSB etala în acel meci o formulă aproape de cea standard. Alte informații interesante: 

• ultimele 5 meciuri directe dintre FCSB și Voluntari au fost GG3+

• FCSB are de departe cel mai bun atac din Liga 1, cu 42 de goluri înscrise. Rivalele la titlu, CFR și Craiova, au marcat 42 de goluri împreună

• 3,5 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui FCSB din acest sezon. E cea mai ridicată medie din Liga 1

• Partidele lui FC Voluntari oferă a 4-a medie de goluri din Liga 1, 2,8 reușite/meci

• 28 de goluri a primit FC Voluntari în acest campionat. Doar Poli Iași are o apărare mai slabă

• toate meciurile directe jucate pe terenul lui FCSB, în istorie, au fost GG3+

• FCSB a marcat cel puțin 3 goluri în 7 din cele 8 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon. Are un golaveraj fantastic acasă, 25-4, unde e neînvinsă.

Chiar dacă n-a câștigat la Viitorul, FCSB a demonstrat încă o dată apetitul ofensiv, cu cele 12 oportunități de gol create. FC Voluntari e în degringoladă, dar orgoliul lui Bogdan Andone ar putea condimenta disputa de pe Arena Națională. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 1.95.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs FC Voluntari
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 6
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro