Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

AC Milan - Atalanta Bergamo

Astazi, in Serie A avem parte de unul dintre cele mai bune meciuri deoarece Milan are un sezon foarte bun si se prezinta cu o ofensiva ”feroce” in frunte cu Ibrahimovic, iar de partea cealalta avem o Atalanta care nu mai are nevoie de nicio prezentare, aceasta fiind o echipa cu un apetit ofensiv nemaipomenit. Gazdele inca nu si-au luat revansa in fata oaspetilor dupa infrangerea din 22 Decembrie 2019, atunci cand Atalanta i-a administrat lui Milan un sec 5-0. A urmat un nou meci direct, incheiat insa cu un rezultat de egalitate, 1-1. Ma astept sa avem parte de goluri, inclestari si spectacol, astazi!

cota2.ro

Deportivo Alaves - Real Madrid

Real Madrid vrea sa tina aproape de Atletico, insa trupa lui Simeone pare ca e setata pe a castiga acest campionat. Cu siguranta celor de la Real o sa le fie greu sa ii ajunga, insa daca vor reusi sa nu mai piarda puncte, au sanse. Adversarul de azi e Alaves, o echipa destul de dificila, o echipa care se lupta sa nu retrogradeze, aflandu-se in acest moment la doar un punct de zona rosie. Pe Mendizorrotza, Realul nu o sa poata conta pe Ramos si cred ca e un minus enorm. Mizez pe un meci in care oaspetii vor cauta mereu poarta si golul si pe o echipa gazda care o sa vrea sa loveasca pe contraatac.

Universitatea Craiova - FC Viitorul

Pe Oblemenco, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Vitorul. Daca au inceput extrem de bine sezonul, lipsa lui Koljic se vede, iar in acest moment Craiova pare sa pedaleze in gol. Mamut e un pivot interesant, un numar noua urias, cu abilitati foarte bune, insa pana in momentul de fata nu prea a reusit mare lucru. Viitorul vine dupa egalul cu FCSB, iar moralul e unul bunicel. Rednic nu stiu daca e sau nu antrenor de Viitorul si aici ma refer la filozofia lui Hagi, insa nu prea a facut punctele pe care le-a dorit, pana in momentul de fata. Duelurile directe au fost mereu spectaculoase si s-au incheiat cu multe goluri. La acest deznodamant ma astept si azi intr-un duel in care se intalnesc doua echipe cu foame de puncte.

  • AC Milan - Atalanta Bergamo - ”Minim 3 goluri, minim 4 cartonașe și minim 6 cornere” (2.20)
  • Deportivo Alaves - Real Madrid - ”Real Madrid înscrie minim 1 goluri, Real Madrid are minim 5 cornere și Alaves are minim 2 cartonașe” (2.20)
  • Universitatea Craiova - FC Viitorul - ”Peste 2.5 goluri” (2.05)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 9.92. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 6.47, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
6.47
Cota finala: 6.47
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro