Ponturi Pariuri Fotbal AS Monaco vs Marseille

BETFAIR SPORTSBOOK

AS Monaco și Olympique Marseille se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în cel mai așteptat meci al etapei cu numărul 21 din Ligue 1

AS Monaco traversează o perioadă de vis. A câștigat ultimele 3 meciuri, marcând în total 11 goluri, și a urcat pe locul 4 în Ligue 1, cu 36 de puncte. Pozițiile de Champions League sunt la doar 4 puncte distanță. Managerul Niko Kovac are 2 atacanți aflați în mare formă. Neamțul Kevin Volland a înscris în fiecare din ultimele 5 meciuri. Are în total 10 reușite și 6 pase decisive. Ben Yedder a contribuit și el cu 9 goluri și 4 asissturi. Pentru disputa de astăzi, managerul croat nu se poate baza pe Cesc Fabregas și Gelson Martins, ambii accidentați. 

cota2.ro

Marseille trece printr-o serie diametral opusă de a lui Monaco. A pierdut ultimele 3 meciuri oficiale, două în Ligue 1, și a coborât pe locul 6. Eliminat și din Champions League, André Villas-Boas pare fără soluții și începe să își simtă postul amenințat. Portughezul are și probleme de efectiv. Amavi, Kamara și Rongier sunt accidentați și nu pot aevolua astăzi. 

💥💥💥CLICK AICI PENTRU COTA 40 DE AZI 💥💥💥

Sezonul trecut, Marseille a câștigat ambele meciuri din campionat, iar Monaco s-a răzbunat în Cupă. Alte detalii interesante: 

• 39 de goluri a înscris Monaco în acest sezon, cu 13 mai multe decât Marseille

• Marseille nu a mai câștigat în deplasare de 5 meciuri, de pe 4 decembrie 2020

• Monaco a pierdut un singur meci pe teren propriu în acest campionat. Are un golaveraj excelent acasă, 23-13

• 271 de ocazii de gol și-a creat Monaco în meciurile din acest sezon, locul 4 în Ligue 1 la acest aspect. Marseille e penultima, cu doar 185 de ocazii de gol

• Monaco are un lot net superior lui Marseille. Valoarea media a unui fotbalist al grupării din Principat este 11 milioane de euro, în timp ce la Olympique este de doar 7,4 milioane. 

Monaco e în mare formă, are fotbaliști aflați pe val și întâlnește o echipă rănită, care își creează cu mare dificultate ocazii de gol. Exemplul concret vine din runda trecută, când a expediat un singur șut pe poarta lui Lens. Prevăd o nouă demonstrație de forță a trupei lui Kovac. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1X și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 2.20. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AS Monaco vs Marseille
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro