Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

AC Milan și Atalanta Bergamo se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 19 din Serie A. 

AC Milan este liderul surprinzător din Serie A. Toți specialiștii anunțau că echipa se va prăbuși la un moment dat, că există o dependență de Zlatan Ibrahimovic, dar lucrurile stau diferit. După 18 runde, Milan conduce clasamentul, cu 43 de puncte, 3 peste urmăritoarea Inter. Cele două par desprinse de pluton. Formația antrenată de Stefano Pioli a pierdut un singur meci până acum. Antrenorul italian nu îi poate folosi astăzi pe Gabbia, accidentat, Saelemaekers și Romagnoli, suspendați, și Calhanoglu, pozitiv cu Covid-19. A revenit însă Zlatan și a făcut-o în stil mare, cu o dublă în ultima rundă, contra lui Cagliari. 

cota2.ro

Atalanta este o formația imprevizibilă. Are perioade în care calcă totul în picioare, reușind să își creeze câte 20 de ocazii pe meci, apoi clachează complet, cum a fost cazul în ultimele două runde, când a remizat cu Genoa, scor 0-0, și Udinese, scor 1-1. În acest moment, formația din Bergamo e pe locul 6, cu 33 de puncte, la un punct de pozițiile care asigură participarea în ediția următoare a Ligii Campionilor. Gian Piero Gasperini nu îl poate folosi astăzi pe Pasalic, accidentat, și pe Papu Gomez, pus pe lista de transferuri. 

💥💥💥CLICK AICI PENTRU COTA 40 DE AZI 💥💥💥

Ultimul meci direct s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în luna iulie a anului trecut. Alte informații interesante: 

• AC Milan a marcat cel puțin 2 goluri în 19 din ultimele 20 de meciuri de campionat

• AC Milan a pierdut un singur meci din ultimele 30 jucate în Serie A

• ultimul meci în care Milan nu a marcat pe teren propriu a fost în ianuarie 2020, o remiză albă cu Sampdoria

• 12 goluri a înscris Zlatan Ibrahimovic în acest sezon de Serie A. A jucat în doar 8 meciuri 

• ultimul meci de campionat pierdut de Milan, cu Zlatan pe teren, a avut loc în martie 2020.

AC Milan a arătat ca o echipă mai serioasă în acest sezon, fără căderile obișnuite anii trecuți. Cu Zlatan Ibrahimovic pe teren, milanezii nu câștigă doar la capitolul valoare. Tinerii din echipă capătă și un plus de încredere. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui AC Milan în handicap asiatic 0 are o cotă de 2.20. (în cazul în care meciul se termină la egalitate, miza ne este rambursată)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AC Milan vs Atalanta
Pronostic:
AC Milan HA 0
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro