Ponturi Pariuri Fotbal Braunschweig vs Hamburg

BETFAIR SPORTSBOOK

Eintracht Braunschweig și Hamburger SV se înfruntă astăzi, de la ora 14:00, în runda cu numărul 16 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei. 

Braunschweig este formația cu cel mai slab cotat lot din 2.Bundesliga. Recent revenită în al doilea eșalon, formația pregătită de Daniel Meyer ocupă momentan locul 16, cu 14 puncte acumulate în 16 meciuri. Are cea mai slabă ofensivă din campionat, doar 14 goluri înscrise, și a doua cea mai slabă apărare, 32 încasate. Un singur fotbalist are o valoare de peste un milion de euro, vârful nigerian Suleiman Abdullahi. Împrumutat de la Union Berlin, acesta nu a reușit să marcheze niciun gol în actuala stagiune. 

cota2.ro

Hamburg este principala favorită la promovarea în Bundesliga și își respectă statutul. Ocupă prima poziție, cu 33 de puncte, și are cel mai bun atac din competiție, 36 de goluri înscrise. Principalul motiv al acestei statistici este atacantul Simon Terodde. Conduce clasamentul golgeterilor cu 16 goluri în 16 apariții. Neamțul a punctat în 5 din ultimele 6 meciuri.

💥💥💥CLICK AICI PENTRU COTA 40 DE AZI 💥💥💥

Cel mai recent meci direct a avut loc în octombrie 2019, un amical încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații interesante: 

• Braunschweig nu a câștigat niciunul din ultimele 7 meciuri oficiale

• 76 de șuturi pe pe spațiul porții a permis Braunschweig adversarelor din acest sezon, a doua cea mai slabă echipă la acest capitol

• Hamburg e de departe cea mai eficientă formație din campionat. 16% din ocazii au fost transformate în gol. În cazul lui Braunschweig, procentul e de 8%

• 3,4 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Hamburg din acest sezon. În 12 din cele 16 meciuri s-au înscris peste 2,5 goluri

• și meciurile în care a fost implicată Braunschweig au o medie spectaculoasă, 2,9 goluri/partidă

• Hamburg a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri oficiale

• 36 de milioane de euro valorează lotul lui Hamburg. Cel al lui Braunschweig doar 10 milioane. 

Diferența dintre cele două formații este mult prea mare. O comparație grăitoare este aceea că Terrode, golgeterul lui Hamburg, are cu două goluri mai mult decât întreaga echipă Eintracht Braunschweig. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 2 final și peste 2,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 2.10. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Braunschweig vs Hamburg
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro