Ponturi Pariuri Fotbal Freiburg vs Stuttgart

BETFAIR EXCHANGE

Freiburg și VfB Stuttgart se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în etapa cu numărul 18 din Bundesliga. 

Freiburg este una dintre surprizele plăcute ale sezonului din Germania. Formația antrenată de Christian Streich ocupă locul 9 după primele 17 runde, având a 7-a ofensivă din campionat, 31 de goluri înscrise. Vine după două meciuri consecutive fără victorie. A pierdut cu Bayern, scor 1-2, dar a dat o replică serioasă, iar runda trecută a remizat cu Eintracht Frankfurt, 2-2. Streich nu îi poate folosi pe Chang-Hoon Kwon, Roland Sallai și Jonathan Schmid. Golgeterii formației, italianul Vincenzo Grifo și neamțul Nils Petersen, autori a câte 7 goluri stagionale, sunt apți. 

cota2.ro

Stuttgart are un sezon impresionant pentru o nou-promovată. E în prima jumătate a clasamentului, pe locul 10, prestând un joc spectaculos. Traversează o formă slabă, cu o singură victorie în ultimele 6 partide, dar atacul continuă să funcționeze la parametri ridicați. A marcat 32 de goluri în primele 17 runde. Golgeterul formației este Silas Wamangituka. Congolezul a marcat 9 goluri și revine astăzi după o suspendare de o etapă. Managerul Pellegrino Matarazzo nu are vreo absență importantă. 

💥💥💥CLICK AICI PENTRU COTA 40 DE AZI 💥💥💥

Meciul din turul campionatul s-a încheiat cu victoria lui Freiburg, scor 3-2. Alte informații interesante: 

• ultimul meci direct jucat pe terenul lui Freiburg în care nu s-au marcat cel puțin 3 goluri datează din 2010

• 3,5 goluri s-au marcat, în medie, atât în disputele lui Freiburg, cât și în cele ale lui Stuttgart din acest sezon

• Freiburg a înscris în toate cele 9 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon. Golaverajul pe teren propriu este 20-14

• Stuttgart are rezultate mai bune în deplasare, decât pe teren propriu. E pe locul 2 în această ierarhie, cu 17 puncte în 9 meciuri

• 21-12 e golaverajul lui Stuttgart în deplasare

• 250 de ocazii de gol și-a creat Stuttgart în acest sezon. Doar Dortmund și Bayern Munchen au mai multe. Freiburg nu stă nici ea rău, cu 212 oportunități. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 1.96. (dacă se înscriu fix 3 goluri, miza este rambursată)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Freiburg vs Stuttgart
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro