Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.10

BETFAIR SPORTSBOOK

Gaz Metan Mediaș și Poli Iași se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în etapa cu numărul 18 din Liga 1

Gaz Metan este invincibilă în anul 2021. În campionat a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, și a remizat cu FC Argeș, scor 1-1, iar în pregătire a încheiat la egalitate cu campioana CFR Cluj, 1-1. Portughezul Jorge Costa nu și-a ascuns nicio clipă gândurile de play-off. Medieșenii nu sunt departe de obiectiv. Au 20 de puncte, iar cu o eventuală victorie astăzi ar ajunge la 3 lungimi de Clinceni, ocupanta locului 6. 

cota2.ro

Poli Iași este „lanterna roșie” în Liga 1, cu doar 15 puncte obținute în 17 meciuri. Are de departe cea mai slabă defensivă, 37 de goluri încasate, și cel mai slab atac, 15 reușite, la fel ca UTA. Lipsa de experiență a antrenorului Daniel Pancu poate fi o explicație pentru rezultatele slabe, dar de vină sunt și permutările fără sfârșit de la nivel de lot. În vară a fost schimbată aproape toată echipă, iar în pauza din decembrie au părăsit formația alți jucători de bază, printre care Breeveld, Acka, Angiulii sau Assulin.

Meciul din turul sezonului regulat a fost câștigat clar de Gaz Metan, scor 4-1. Alte informații interesante: 

• Gaz Metan a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe cu Poli Iași 

• medieșenii au câștigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, 1-0 cu Viitorul și 2-0 cu Voluntari

• Poli Iași a încasat 20 de goluri în cele 8 deplasări din acest sezon

• Poli e dependentă de veteranul Andrei Cristea. Acesta a marcat 7 din cele 15 reușite stagionale. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Gaz Metan, 1 solist, este 1.95. 

ÎNCASEAZĂ AICI BONUSUL DE 500 DE LEI DE LA BETFAIR

Atletico Madrid și Valencia se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 20 de La Liga. 

Atletico a devenit marea favorită la câștigarea titlului în La Liga, al doilea din mandatul lui Diego Simeone, după multitudinea de pași greșiți ai rivalelor. Madrilenii au un sezon aproape perfect. Au pierdut un singur meci din 17 disputate. Avansul față de principala urmăritoare, Real, este de 4 puncte. Atletico are și două meciuri mai puțin disputate. Simeone este un antrenor norocos. Are doar 2 jucători indisponibili. Hermoso e accidentat, iar Trippier suspendat, din cauza unor probleme cu pariurile. 

Problemele financiare ale Valenciei sunt de notorietate. „Liliecii” au fost nevoiți să cedeze cei mai importanți fotbaliști în pauza dintre sezoane. Pe lista plecărilor s-au numărat Ferran Torres, Rodrigo, Dani Parejo, Kondogbia sau Coquelin. Antrenor Javi Gracia are în continuare un lot peste media campionatului, dar nu reușește să obțină rezultatele scontate. Valencia e abia pe locul 14, cu 20 de puncte strânse în 19 meciuri. Managerul spaniol nu îl poate utiliza astăzi pe portarul titular, Cilessen. 

Meciul din turul campionatul a fost câștigat de Atletico, scor 1-0. Alte informații interesante: 

• Atletico a făcut un transfer fantastic în vară. L-a adus pe Luis Suarez de la Barcelona, iar vârful din Uruguay a marcat 11 goluri în 14 apariții. E pe locul secund în clasamentul golgeterilor

• doar 7 goluri a încasat Atletico în 17 meciuri, cea mai bună defensivă din campionat. Formația lui Simeone are al 3-lea atac, în ciuda faptului că are două meciuri restante

• Atletico e invincibilă pe teren propriu. A câștigat 8 meciuri, a remizat o dată

• golaverajul lui Atletico pe „Wanda Metropolitano” este aproape perfect, 21-2

• 6 victorii consecutive are Atletico în La Liga

• Valencia nu a mai câștigat pe terenul lui Atletico Madrid din 2011. S-au mai jucat de atunci 11 meciuri. 

Victoria lui Atletico Madrid are o cotă de 1.45 pe Betfair Sportsbook. 

ÎNCASEAZĂ AICI BONUSUL DE 500 DE LEI DE LA BETFAIR

Feyenoord Roterdam și AZ Alkmaar se întâlnesc astăzi, de la ora 17:45, în cel mai interesant meci al etapei cu numărul 18 din Eredivisie

Feyenoord părea la un moment dat să se poată lupta la titlu și să îi ofere un cadou de rămas bun lui Dick Advocaat. Experimentatul antrenor și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon. Din păcate, trupa din Roterdam este departe de obiectiv. Ocupă locul 4 în acest moment, cu 35 de puncte, 6 sub Ajax și Vitesse. Cel mai bun marcator al formației este Steven Berghuis, autor a 10 goluri. Mijlocașul olandez a contribuit și cu 6 pase decisive. Gazdele de astăzi au un lot cotat la 109 milioane de euro, având cea mai ridicată medie de vârstă din Eredivisie, 25,8 ani, la fel ca Sparta și Venlo. 

Alkmaar a trăit o mare dezamăgire sezonul trecut. În momentul în care Federația a decis întreruperea competiției, pe fondul pandemiei de coronavirus, era la egalitate de puncte cu Ajax. Din cauza golaverajului mai slab, „lăncierii” au încheiat în față și au mers în Champions League. Oaspeții de astăzi și-au păstrat lotul aproape intact, singura plecare importantă fiind cea a lui Idrissi. După un start ezitant, Pascal Jansen a fost numit antrenor interimar, iar echipa a urcat treptat. A ajuns pe locul 5, cu 34 de puncte. Cel mai bun marcator al echipei este Teun Koopmeiners, cu 11 reușite. 

Sezonul trecut, Alkmaar a câștigat meciul direct, scor 3-0. Alte informații interesante:

• 12-11, în favoarea lui Feyenoord, a fost raportul ocaziilor de gol în ultimul meci direct

• 3,9 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Alkmaar din acest sezon

• ultimele 6 deplasări ale lui AZ Alkmaar au fost GG

• Feyenoord e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon

• 296 de ocazii de gol și-a creat Feyenoord în acest sezon. Doar Ajax stă mai bine la acest capitol. Alkmaar e pe 6, cu 252 de șuturi expediate spre porțile adverse. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații marchează în meci este 1.45. 



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gaz Metan Mediaș vs Poli Iași
Pronostic:
1
Cota
1.95
Atletico Madrid vs Valencia
Pronostic:
1
Cota
1.45
Feyenoord vs Alkmaar
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.45
Cota finala: 4.10
Profit: 15.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro