Ponturi Pariuri Fotbal Brescia vs Monza

BETFAIR SPORTSBOOK

Brescia și Monza se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 19 din Serie B.

Brescia este departe de gloria de altădată. Fosta echipă a lui Hagi sau Mircea Lucescu ocupă doar locul 13 în liga secundă din Italia, cu 21 de puncte obținute în 18 meciuri. A cedat ultimele două înfruntări, 0-3 cu Vicenza și 0-1 cu Pisa. Asta în ciuda faptului că are al doilea lot ca valoarea din Serie B, cotat la 41 de milioane de euro. Brescia a schimbat deja un antrenor în acest sezon. Responsabil este acum italianul Davide Dionigi. Acesta nu e sigur că îi poate folosi pe Bisoli, Ndoj și Skrabb, 3 oameni importanți de pe mijlocul terenului. 

cota2.ro

Monza este dovada că banii pot aduce performanța în fotbal. Nou promovata în Serie B este pe loc de play-off în acest moment, poziția a 5-a, cu 31 de puncte. Nu a mai pierdut de 6 partide. Antrenorul Cristian Brocchi are la dispoziție cel mai valoros lot din competiție, unul cu vedete de renume mondial, precum Kevin-Prince Boateng sau Mario Balotelli. Cel din urmă nu a fost convocat pentru meciul împotriva fostei echipe, din cauza unei accidentări. 

Verifică și variantele propuse pentru azi la BILETUL ZILEI

Singurul meci recent dintre cele două formații s-a disputat în 2018. A fost un amical câștigat de Brescia, scor 2-1. Alte informații interesante: 

• 29 de goluri a încasat Brescia în actualul sezon, a 4-a cea mai slabă defensivă din campionat

• 27-14 este golaverajul celor de la Monza în acest sezon

• Monza a marcat cel puțin două goluri în 7 din ultimele 8 meciuri de Serie B

• 4 goluri și 4 pase decisive are Boateng în acest sezon pentru Monza. E golgeterul echipei, la egalitate cu portughezul Dany Mota

• Brescia a încasat gol în ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu

• Brescia a pierdut la scor ultimele două meciuri jucate acasă (1-3 cu Empoli și 0-3 cu Vicenza).

• Bresia are una dintre cele mai permisive apărări, mai exact a 4-a din Serie B. Adversarele au expediat în total 95 de șuturi pe spațiul porții 

• Monza este pe locul secund în ierarhia șuturilor trimise pe spațiul porților adverse, cu 109 execuții. Doar Empoli stă mai bine. 

Brescia traversează o eclipsă de formă și are câțiva absenți importanți. Monza are un plus de motivație. Cu o victorie astăzi ar urca pe loc direct promovabil. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 1,5 goluri marcate de Monza este 2.00. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brescia vs Monza
Pronostic:
Monza peste 1.5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro