Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, după succesul de ieri când am încasat un bilet de cota 4+, vă propun pentru azi un bilet de cota 2 format din 2 meciuri de fotbal.

Fenerbahce primește vizita lui Kayserispor, astăzi, de la ora 18:00, într-un meci din runda cu numărul 21 a Superligii turce. 

cota2.ro

Sezonul actual din Turcia este dominat de cei 3 granzi din Istanbul. Fenerbahce ocupă momentan locul 3, cu 39 de puncte, dar are un meci mai puțin decât Besiktas și Galatasaray. Șefii clubului sunt dispuși să facă sacrificii mari pentru a aduce titlu, așa că pregătesc transferuri importante în această iarnă. După aducerea lui Mesut Ozil, Yarmolenko pare și el aproape de Fener. Lotul este deja al doilea cel mai valoros din competiție, cotat la 83 de milioane de euro. Echilibrul din echipă se vede și în clasamentul celor mai buni marcatori. Tufan și Pelkas au câte 4 reușite, urmați de Mame Thiam, Enner Valencia și Papiss Demba Cisse, cu câte 3 goluri. 

Kayserispor a devenit echipa cu cei mai mulți români din Turcia. Antrenorul Dan Petrescu poate folosi un singur fotbalist tricolor astăzi, pe Săpunaru. Denis Alibec și Silviu Lung Jr. sunt accidentați. Kayseri ocupă momentan locul 17, primul deasupra liniei retrogradării. A reușit runda trecută o victorie importantă, 2-0 cu Basaksehir, într-un meci perfect făcut de Alibec, autorul ambelor reușite. 

Fenerbahce a câștigat ultimele două meciuri directe, jucate în 2020. A fost 2-1 în campionat și 2-0 în Cupa Turciei. Alte informații interesante: 

• Fenerbahce a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri oficiale

• Fener are 5 victorii consecutive pe teren propriu

• Kayserispor are cel mai slab atac din Turcia, doar 14 goluri înscrise în 19 meciuri

• Kayserispor a pierdut 4 din cele 9 deplasări stagionale

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Fenerbahce este 1.34.

ÎNCASEAZĂ AICI BONUSUL DE 500 DE LEI DE LA BETFAIR

FC Hermannstadt și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 18 din Liga 1. 

Dintr-o echipă care își anunța candidatura la play-off, FC Hermannstadt s-a transformat într-o candidată la retrogradare. Sibienii sunt pe locul 14 în Liga 1, cu doar 16 puncte obținute în primele 17 etape. N-au câștigat niciun meci din ultimele 5. Conducerea a decis înlocuirea lui Ruben Albes cu Liviu Ciobotariu, dar nici această mutare nu a adus descătușarea dorită. La debutul noului antrenor, Hermannstadt a remizat cu Clinceni, scor 0-0. Instabilitatea nu este doar la nivel de bancă, ci și la nivel de lot. În iarnă au părăsit formația 5 fotbaliști, printre care Bastos sau Caiado, și au fost transferați alți 7. 

CFR Cluj este neînvinsă în Liga 1 sub comanda lui Edi Iordănescu. De la preluarea echipei, noul tehnician are un parcurs aproape perfect. A remizat doar cu Craiova, în rest are victorii pe linie, cu Poli Iași, FCSB, Dinamo, Clinceni și Sepsi. Campioana en-titre a revenit astfel cu șanse reale în lupta pentru titlu. Ocupă locul secund în acest moment, la 4 puncte de liderul FCSB, având și un meci mai puțin disputat. Iordănescu nu a făcut schimbări semnificative în jocul echipei. Organizarea defensivă minuțioasă din mandatul lui Dan Petrescu a rămas. CFR are de departe cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 7 goluri încasate. 

CFR Cluj a câștigat meciul direct din turul campionatului, cu scorul favorit, 1-0. Alte informații interesante: 

• CFR Cluj nu a pierdut vreodată în fața lui Hermannstadt

• Hermannstadt a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri considerate pe teren propriu. Toate înfrângerile au fost fără gol marcat

• CFR Cluj e neînvinsă în deplasările din acest sezon. A câștigat 7 și a remizat o singură dată

• doar 2 goluri a primit CFR Cluj în cele 8 deplasări. A înscris 13

• Gabriel Debeljuh, atacantul adus de CFR chiar de la Hermannstadt, a marcat în 4 din ultimele 5 meciuri în care a evoluat.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui CFR Cluj este 1.50.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fenerbahce vs Kayserispor
Pronostic:
1
Cota
1.34
Hermannstadt vs CFR Cluj
Pronostic:
2
Cota
1.50
Cota finala: 2.01
Profit: 5.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro