Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs CS Universitatea Craiova

BETANO
  • FC Voluntari - CS Universitatea Craiova

Craiova cauta prima victorie dupa 5 etape de seceta in care a obtinut doar 4 puncte. Adversara de astazi, FC Voluntari, nu a mai obtinut un succes de pe 7 Noiembrie, cand spulbera Iasiul cu 4-0. In acest moment, Voluntari si Poli Iasi impart ultima pozitie in clasament.

Craiova nu isi mai permite pasi gresiti, asta daca vrea sa mai spere la titlu. Corneliu Papura e pe jumatate demis, iar jucatorii au un randament extrem de slab, in special Andrei Ivan care pare ca nu se regaseste de cateva luni bune.

cota2.ro

Oltenii au castigat aproape toate partidele directe. In ultimele 7 meciuri dintre Voluntari si Craiova, alb-albastrii s-au impus de fiecare data. Mai mult, in toate cele 8 confruntari directe de pe terenul Voluntariului, Craiova s-a impus in 7, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Avand in vedere seceta de rezultate pozitive din randul formatiei lui Papura, cred ca acestia se vor mobiliza la capacitate maxima si vor reusi sa obtina punctele dorite. Mizez pe un handicap asiatic de -0.75 pe Universitatea Craiova, la o cota foarte buna de 1.85.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Voluntari vs CS Universitatea Craiova
Pronostic:
CS Universitatea Craiova -0.75 AH
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro