Ponturi Pariuri Fotbal Fortuna Dusseldorf vs Hamburg

BETFAIR EXCHANGE

Fortuna Dusseldorf și Hamburger SV se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în derby-ul etapei cu numărul 18 din 2.Bundesliga, liga secundă a Germaniei. 

Fortuna Dusseldorf a retrogradat din Bundesliga la finalul stagiunii precedente, dar a reușit să își păstreze în mare parte lotul intact. E cea mai valoroasă echipă, din punct de vedere individual, cotată la peste 37 de milioane de euro pe transfermarkt. Dacă jucătorii au rămas, antrenorul a fost schimbat. Fortuna a început sezonul cu Uwe Rosler. Ocupă în acest moment locul 4, cu 31 de puncte, la 5 lungimi de liderul Hamburg. Gazdele de astăzi au doi atacanți cu câte 6 reușite stagionale, pe Karaman și Hennings. 

cota2.ro

Hamburg e mare favorită în lupta pentru promovarea în Bundesliga. Conduce clasamentul la finalul turului, cu 36 de puncte. Are de departe cel mai bun atac, 40 de goluri înscrise. Asta se datorează în mare parte vârfului Simon Terodde. Neamțul a înscris 17 goluri în 17 apariții. A punctat în 6 din ultimele 7 meciuri oficiale. 

💥💥💥CLICK AICI PENTRU COTA 60 💥💥💥

Partida din tur a fost câștigată de Hamburg, scor 2-1. Alte informații importante: 

• Terrode a marcat ambele goluri ale lui Hamburg din meciul tur

• Dusseldorf a înscris câte 3 goluri în ultimele 2 meciuri (3-0 cu Aue și 3-3 cu Furth)

• Fortuna a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon

• ultimele 6 deplasări ale lui Hamburg au fost GG. Au marcat în toate meciurile jucate pe teren străin în actuala stagiune

• 9 goluri a marcat Hamburg în ultimele două meciuri (5-0 cu Osnabruck și 4-2 cu Braunschweig)

• Hamburg e cea mai eficientă formație din 2.Bundesliga. 17% dintre ocaziile create au fost transformate în gol. Dusseldorf e pe 2 în această ierarhie, cu 13% din șanse marcate. 

Dusseldorf și Hamburg sunt echipele cu cele mai valoroase loturi, au fotbaliști de mare calitate în ofensivă. Niciuna nu își permite să rateze promovarea la finalul sezonului, așa că ne așteaptă un duel pe cinste. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri în meci este 1.84. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Fortuna Dusseldorf vs Hamburg
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro