Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Baieti, azi avem numai putin de trei meciuri in Liga 1 si toate se anunta interesante. De la 14:30, Academica Clinceni primeste vizita celor de la FC Botosani, acesta fiind un meci intre ocupantele locurilor 6 si 7. Gazdele ocupa in acest moment ultimul loc de Play-Off, in timp ce oaspetii vor sa bifeze cele trei puncte si sa faca rocada. Ma astept la un meci echilibrat si probabil cu goluri multe. De la 17:30, Politehnica Iasi primeste vizita celor de la UTA, iar victoria e singura optiune pentru moldovenii lui Pancu care merg extrem de prost in acest sezon. UTA vine dupa un esec dramatic cu FC Arges si a anuntat ca se deplaseaza la Iasi cu ganduri mari. Ultimul meci al zilei e duelul dintre Dinamo si Gaz Metan Medias de la 20:00. Dinamo vine dupa un esec usturator la Botosani, scor 0-4, in timp ce Gazul a trecut la limita de Poli Iasi, scor 2-1. Se anunta un meci tare deoarece stim situatia de la Dinamo, iar mediesenii trec printr-o forma excelenta. Ma astept la multe reusite in acest meci, asa cum am vazut de-a lungul confruntarilor directe.

Nu o sa joc pe goluri sau pe pietele de rezultat final ci pe cornere. Stadioanele si terenurile se prezinta intr-o stare destul de proasta, iar vremea e urata in toata tara, ninsorile facandu-si aparitia. Avand in vedere aceste lucruri, cornerele par sa fie cea mai buna varianta, asa ca astazi merg pe minim 10 cornere la fiecare meci din cele trei, din Liga 1.

cota2.ro

Academica Clinceni - FC Botosani - Peste 9.5 cornere (2.40)

Politehnica Iasi - UTA Arad - Peste 9.5 cornere (2.20)

Dinamo Bucuresti - Gaz Metan Medias - Peste 9.5 cornere (2.00)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 10.56. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 6.96, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro