Ponturi Pariuri Fotbal Middlesbrough vs Rotherham

BETFAIR EXCHANGE

Middlesbrough primește vizita lui Rotherham United, astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 21 din Championship. 

Middlesbrough este de 4 sezoane în Championship. Anul trecut a încheiat pe 17, aproape de zona periculoasă, dar acum simte că poate ataca promovarea. După 25 de etape disputate, Boro ocupă locul 7, cu 39 de puncte. Primul loc de play-off e la doar 3 lungimi distanță. Managerul Neil Warnock are la dispoziție un lot cotat la 50 de milioane de euro, cu cei mai puțini fotbaliști străini, doar 6. Câteva nume interesante se remarcă, cum ar fi fundașul central Dale Fry, căpitanul Britt Assombalonga, Chupa Akpom, fostul fotbalist al lui Arsenal, sau portarul Marcus Bettinelli. Golgeterii echipei în actuala stagiune sunt Assombalonga și Watmore, ambii cu câte 5 reușite. 

cota2.ro

Rotheram este nou-promovată în Championship. Are al doilea cel mai slab lot din competiție, valorând doar 13 milioane de euro. În aceste condiții, managerul Paul Warne are un singur obiectiv, salvarea de la retrogradare. Pentru moment este la limită. Ocupă locul 22, cu 20 de puncte acumulate în 22 de etape. E pe poziție care duce în League One, dar are 3 restanțe. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul din turul campionatului încă nu s-a disputat, din cauza unor probleme cu Covid-19. Alte informații interesante: 

• cel mai recent meci direct a avut loc în mai 2019. Middlesbrough s-a impus cu 2-1

• Britt Assombalonga, golgeterul din acest sezon, a marcat și în acea partidă

• Middlesbrough nu a primit gol în cele 3 meciuri directe jucate pe teren propriu cu Rotherham (2-0, 1-0, 0-0)

• doar 8 goluri a înscris Rotheram în deplasările din acest sezon. A încasat 17

• 15-6 e golaverajul lui Boro pe arena proprie

• Middlesbrough este cea mai organizată echipă din Championsip. A permis adversarelor să expedieze doar 60 de șuturi pe spațiul porții în cele 25 de meciuri jucate

• Middlesbrough stă bine și pe faza ofensivă. Și-a creat 297 de ocazii de gol. E pe locul 4 în această ierarhie. Rotherham are 250 de oportunități create. 

Middlesbrough are un lot indiscutabil mai valoros și un manager mult mai experimentat. Neil Warnock este capabil să gestioneze partea a doua de sezon, așa că n-ar fi de mirare să o vedem pe Boro în play-off-ul pentru promovarea în Premier League. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Middlesbrough este 1.89. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Middlesbrough vs Rotherham
Pronostic:
1
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro