Ponturi Pariuri Fotbal FC Bayern München vs TSG 1899 Hoffenheim

BETANO
  • FC Bayern München - TSG 1899 Hoffenheim

FC Bayern München ocupa prima pozitie in clasamentul din Bundesliga si are de departe cea mai buna ofensiva, cu 53 de goluri marcate in 18 partide. De partea cealalta, TSG 1899 Hoffenheim ocupa locul 11 dupa 18 etape, iar in ultimele doua meciuri din campionat s-a impus la scor de forfeit in fata celor de la Koln, respectiv Hertha Berlin.

Ultimul duel direct dateaza din Februarie 2020, atunci cand bavarezii s-au impus in fata celor de la Hoffenheim, in Cupa Germaniei, pe Allianz Arena, cu scorul de 4-3. Mai mult, in ultimele patru confruntari directe s-au marcat cate cel putin trei goluri in fiecare confruntare, iar partida de azi pare sa aiba acelasi deznodamant.

cota2.ro

La Bayern sunt si ceva cazuri de COVID si nu m-ar mira daca oaspetii ar marca. Totusi, gazdele au cam primit gol aproape meci de meci. In partidele de acasa au o medie ridicata de cornere si cred ca un pont in aceasta directie e destul de bun. In final, cred ca Bayern o sa iasa invingatoare si cred ca o sa marcheze azi minim 2-3 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Bayern München vs TSG 1899 Hoffenheim
Pronostic:
FC Bayern München marcheaza minim doua goluri + Ambele marcheaza + Peste 8.5 cornere
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 5.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro