Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

E.Frankfurt v Hertha Berlin

Gazdele joaca foarte bine acasa si marcheaza foarte multe goluri. De la venirea lui Jovic, Eintracht arata si mai bine si cred ca astazi o sa marcheze cateva goluri. Hertha nu se descurca foarte bine si a ajuns aproape de zona rosie. Ma astept la cel putin doua goluri marcate azi de gazde.

cota2.ro

Real Madrid v Levante

Real Madrid nu are voie sa mai faca pasi gresiti daca vrea sa aiba sanse la titlu. Atletico Madrid e cu mult in fata, iar orice esec al ”galacticilor” ar diminua total sansele unui nou titlu. Levante a reusit unele meciuri bune, insa nu cred ca o sa reuseasca mare lucru in meciul cu madrilenii.

Arsenal v Man.Utd

In Premier League avem un super derby intre Arsenal si United. ”Tunarii” ocupa locul 9 in acest moment in timp ce Man. United e la doar un punct in spatele liderului Manchester City. Ma astept la un meci echilibrat si la multe faze de poarta.

E.Frankfurt v Hertha Berlin - Gazdele marcheaza peste 1.5 goluri (1.65)

Real Madrid v Levante - Real Madrid -1 HE (1.90)

Arsenal v Man.Utd - Fiecare echipă are minimum 1 șuturi pe poartă în fiecare repriză (1.44)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 4.53. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 2.53, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro