Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Gaz Metan Mediaș v Academica Clinceni

Gaz Metan arata bine chiar si dupa plecarea lui Cardoso, golgeterul echipei. Echipa chiar daca a pierdut cu Dinamo, consider ca a pierdut nemeritat si ca putea obtine mai mult. Clinceniul vine dupa meciul bun contra Botosaniului si cu siguranta vor dori sa bifeze un nou rezultat pozitiv. Ma astept la multe goluri in partida de la Medias, chiar in ambele porti.

cota2.ro

Sepsi Sf.Gheorghe v FC Voluntari

Sepsi e o nuca extrem de tare pe teren propriu si orice echipa se deplaseaza la Sf. Gheroghe are probleme, mai ales o echipa precum Voluntari, cu un lot destul de slabut. Merg pe minim doua goluri marcate de gazde in acest duel. Consider ca cei de la Voluntari nu vor face fata atacurilor gazdelor.

FCSB v Politehnica Iasi

FCSB l-a pierdut pe Dennis Man, plecat la Parma, insa chiar si asa, Morutan pare o solutie perfecta pentru banda dreapta. Ros-albastri l-au semnat pe Vukusic, un varf destul de interesant, iar odata cu acest transfer a lui Man la Parma, Becali anunta ca o sa faca minim 3-4 transferuri noi. Poli Iasi l-a demis pe Pancu, iar azi vor incerca sa obtina ceva din deplasarea de la Bucuresti.

Gaz Metan Mediaș v Academica Clinceni - GG (1.88)

Sepsi Sf.Gheorghe v FC Voluntari - Gazdele marcheaza peste 1.5 goluri (1.80)

FCSB v Politehnica Iasi - Peste 2.5 goluri (1.72)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 5.82. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 3.42, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
3.42
Cota finala: 3.42
Profit: 16.94
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro