Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK
  • West Ham - Liverpool FC

West Ham trece printr-o perioada extrem de buna si a legat cateva victorii importante, insa nu a intalnit niciun ”balaur” din Premier League in ultima vreme. Azi da piept cu Liverpool, iar ”cormoranii” vor sa revina in cursa pentru titlu. Mizez aici pe o victorie a oaspetilor si cel putin doua goluri marcate deoarece cred ca si gazdele vor avea ceva de spus in acest duel.

  • Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur

Cota foarte mare pentru 2 solist deoarece lipsesc Harry Kane, Reguilon dar si alti jucatori. Totusi, Mourinho are la indemana jucatori de top si chiar daca o sa fie greu acest duel, ma astept sa se impuna. Vorbim totusi de o super echipa unde rezervele si nu numai ar trebui sa se ridice la nivelul titularilor de baza. Mizez pe o victorie a oaspetilor in acest duel cu o echipa care se lupta la retrogradare.

cota2.ro

  • Cadiz CF - Atletico Madrid

Atletico Madrid poate demara spre un nou titlu de campioana in acest sezon. Real Madrid a pierdut aseara cu Levante, iar cu o victorie astazi, Atletico s-ar distanta la 10 puncte de locul 2 si un meci mai putin disputat. Cadiz e pe 12 in acest moment si a demonstrat ca poate face surprize in acest sezon. Cred totusi ca jucand relaxata, Atletico se poate impune lejer in fata celor de la Cadiz.

  • West Ham - Liverpool FC - 2 & Peste 1.5 goluri (2.00)
  • Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur - 2 (2.30)
  • Cadiz CF - Atletico Madrid - 2 & Peste 1.5 goluri (1.90)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 8.74. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 5.54, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro