Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.82

BETFAIR SPORTSBOOK

Galatasaray și Basaksehir se înfruntă astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 23 a primei ligi din Turcia.

Galatasaray, cea mai titrată echipă din Turcia, cu 22 de titluri câștigate, a încheiat sezonul trecut doar pe locul 6. Marele Fatih Terim a fost lăsat să își facă treabă, iar echipa ocupă acum, după 21 de runde, locul 3. Are 42 de puncte, 3 sub liderul Fenerbahce. Galata tocmai a reușit o mutare importantă, obținând împrumutul mijlocașului Gedson Fernandes, de la Benfica. O altă achiziție de marcă făcută în luna ianuarie este cea a vârfului nigerian Henry Onyekuru, de la AS Monaco. La meciul de debut, jucat în urmă cu 4 zile contra lui Gaziantep, acesta a marcat o dublă și a adus victoria, scor 2-1. 

cota2.ro

Basaksehir, campioana en-titre, trece printr-o perioadă inexplicabilă. Deși lotul a rămas în mare parte același, formația favorită a președintelui Erdogan are emoții în privința salvării de la retrogradare. Ocupă locul 15, cu 24 de puncte, 4 deasupra liniei roșii. Ieri a avut loc și schimbare oficială de antrenor. Aykut Kocaman este noul manager și are o listă lungă de indisponibili la meciul de debut. Bolingboli-Mbombo, Caicara, Chadli, Giuliano, Rafael și Visca, toți oameni de bază, sunt accidentați. 

În meciul din turul campionatului, Galatasaray s-a impus cu 2-0. Alte informații interesante:

• o singură înfrângere are Galatasaray în cele 10 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• golaverajul lui Galatasaray pe teren propriu este senzațional, 24 de goluri înscrise și doar 6 încasate

• Basaksehir a pierdut 6 din cele 10 deplasări stagionale, cu un golaveraj total 10-19

• 12 goluri a înscris Galatasaray în ultimele 2 meciuri jucate acasă: 6-0 cu Genclerbirligi și 6-1 cu Denizlispor

• Basaksehir a fost spulberată etapa trecută de Hatayspor, scor 1-5. Raportul șuturilor pe spațiul porții a fost 0-10 (reușita campioaneia fost de fapt un autogol).

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Galatasaray este 1.70. 

Încasează AICI 150 de Lei pariu FĂRĂ RISC

Charlton Athletic și Portsmouth F.C. se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 27 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Charlton a retrogradat la finalul sezonului trecut de Championship. Conducerea i-a acordat încredere managerului Lee Bowyer, iar echipa este în cărți pentru o revenire rapidă. Ocupă locul 7 în acest moment, cu 40 de puncte, la egalitate cu cu Sunderland, echipa care ocupă ultima poziție de play-off. Cel mai important fotbalist din acest sezon este vârful Chuks Aneke, autor a 9 goluri stagionale. 

Portsmouth, echipă de tradiție în fotbalul britanic, cu două titluri de campioană, la jumătatea secolului trecut, se zbate de ceva timp în mediocritate. Este la al 5-lea sezon la rând în League One, dar pare în sfârșit pregătită pentru pasul spre Championship. Trupa pregătită de Kenny Jackett este în acest moment pe locul 5, cu 41 de puncte. În iarnă a reușit un transfer important, cel al fundașului Charlie Daniels, fotbalist cu mare experiență la nivel de Premier League. Cel mai bun marcat al formației este John Marquis, cu 11 reușite. 

Chartlon a câștigat meciul din tur, scor 2-0. Alte informații interesante: 

• 14 ocazii de gol și-a creat Portsmouth în meciul tur

• cel mai recent meci direct disputat pe terenul lui Chartlon a avut loc în 2019, ambele formații marcând. S-a încheiat 2-1

• Chartlon a primit gol în ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu

• în 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Chartlon acasă, ambele combatante au marcat cel puțin 2 goluri (5-1 cu Wimbledon, 2-2 cu Plymouth, 4-4 cu Rochdale, 2-2 cu Swidon)

• Portsmouth a marcat în ultimele 6 deplasări. Are un atac excelent pe teren străin, o medie de 1,9 goluri/meci

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații marchează în meci este 1.62

Încasează AICI 150 de Lei pariu FĂRĂ RISC

Vejle și Aarhus se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 14 din prima ligă a Danemarcei. 

Vejle, echipa antrenată de românul Costel Gâlcă, a început sezonul în forță. A stat pe loc de cupele europene o bună perioadă de timp, apoi a clacat complet. Are o serie de 6 meciuri consecutive fără victorie în campionat, dar Gâlcă nu se abate de la filosofia lui. Vejle este în continuare una dintre echipele pozitive din Superligă, cu un joc ofensiv, de posesie, indiferent de adversarul pe care îl are în față. 

Aarhus a încheiat anul 2020 în forță, cu 3 victorii consecutive, care au propulsat-o până pe podium. Are 24 de puncte, 3 sub liderul Midtjylland. Managerul David Nielsen are la dispoziție un lot cotat la aproape 20 de milioane de euro, din care se remarcă vârful Patrick Mortensen, autor a 8 reușite în 13 partide. 

Meciul din turul campionatului a fost unul extrem de spectaculos, câștigat de Aarhus cu 4-2. Alte informații intersante: 

• cele mai recente două dispute directe s-au încheiat cu același rezultat, 4-2

• ultimele 7 meciuri directe dintre Vejle și Aarhus au fost GG (ambele formații au marcat)

• Vejle a primit cel puțin 2 goluri în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu

• toate deplasările lui Aarhus din acest campionat au fost GG

• 3,2 goluri s-au marcat, în medie, atât în disputele lui Vejle, cât și în cele ale lui Aarhus

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații înscriu în meci este 1.75. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Galatasaray vs Basaksehir
Pronostic:
1
Cota
1.70
Charlton vs Portsmouth
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.62
Vejle vs Aarhus
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.75
Cota finala: 4.82
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro