Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Astazi mizam pe goluri la trei partide din campionate nu prea mediatizate la noi. In Danemarca, Vejle, echipa antrenata de Constantin Galca, primeste vizita celor de la Aarhus, echipa de pe locul 3 in acest moment. Toata lumea vrea in Play-Off insa o sa fie extrem de greu. Am gasit o istorie aparte in confruntarile directe dintre cele doua formatii. In ultimele 7 directe ambele echipe au marcat, iar in ultimele 4 directe s-au marcat de fiecare data cate minim 3 goluri. Mai mult, in ultimele doua directe s-au marcat cate 6 goluri pe meci. Cred ca si azi o sa avem multe goluri pe tabela de marcaj.

Din Danemarca mergem in liga secunda din Elvetia unde am gasit doua meciuri foarte bune. Lupta pentru promovare e stransa, iar Winterthur si Grasshoppers propun un meci spectaculos diseara. Oaspetii ocupa prima pozitie in clasament, gazdele fiind la doar 4 lungimi distanta. Un succes al lui Winterthur au face ca diferenta sa fie de doar 1 punct, iar lupta si mai apriga. Si in acest meci avem un istoric aparte insa nu o sa intru in el. Cert e ca in ultimele doua meciuri directe s-au marcat numai putin de 11 goluri. Ma astept si azi la un aport ofensiv al ambelor formatii si cred ca o sa avem ceva reusite.

cota2.ro

Al doilea meci din liga secunda din Elvetia si totodata ultimul de pe bilet este cel dintre Aarau si Schaffhausen, o confruntare intre locurile 3 si 5. Cele doua echipe sunt despartite de doar doua puncte, asadar meciul e unul extrem de important pentru ambele formatii. Meciul se joaca pe stadionul Brügglifeld din Aarau si trebuie sa va mentionez ca meciurile directe de pe acest stadion sunt diferite fata de meciurile directe jucate pe LIPO Park din Schaffhausen. In ultimele 9 confruntari directe cu Aarau gazda, am avut parte de cel putin trei goluri pe tabela si gol in ambele porti. Asadar, ne asteapta un meci destul de incins si destul de echilibrat deoarece miza partidei e una destul de importanta.

  • Vejle Boldklub - Aarhus GF - Peste 2.5 goluri (1.85)
  • FC Winterthur - Grasshoppers Zurich - Peste 2.5 goluri (1.65)
  • FC Aarau - FC Schaffhausen - Peste 2.5 goluri (1.50)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 4.58. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 2.58, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro