Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Napoli - Atalanta

Cupa Italiei ne propune si astazi un duel extrem de tare. Napoli primeste vizita celor de la Atalanta pe Diego Armando Maradona Stadium in prima mansa celei de-a doua semifinale din Cupa Italiei. Aseara Juventus s-a impus in fata celor de la Inter cu 2-1, asa ca nimic nu este decis. Ma astept la un meci cu foarte multe evenimente astazi. Cred ca o sa avem multe goluri asa cum am avut mereu in confruntarile directe, dar si cornere si cartonase deoarece vorbim de un duel tare din Italia.

cota2.ro

Leeds - Everton

Meci interesant avem si in Premier League, acolo unde Bielsa si-al sau Leeds primeste vizita lui Everton, formatia antrenata de Carlo Ancelotti. Everton si Leeds au jucat in ultimele doua etape cu aceeasi adversari: Leicester si Newcastle United. Leeds a disputat ambele meciuri in deplasare si le-a castigat pe ambele, iar Everton le-a jucat pe ambele pe teren propriu si a reusit sa obtina doar un punct. Bamford e un 9 exceptional si cred ca o sa puna mari probleme in duelul de diseara. Ma astept ca varful lui Bielsa sa-l puna la incercare de minim doua ori pe Olsen.

Aston Villa - West Ham

Ambele echipe joaca excelent in acest sezon. ”Ciocanarii” ocupa pozitia a 5-a in acest moment, in timp ce Villa e la doar trei lungimi in spate si vaneaza un loc cat mai sus in clasament. Ambele echipe au in componenta lotului jucatori extrem de bine cotati si care pot decide oricand soarta unei partide si aici vorbesc in special de Grealish de la gazde si Antonio de la oaspeti. Jack e curtat de echipele de top din Anglia si nu numai, iar Antonio e un varf care speculeaza si marcheaza la orice greseala a adversarului. Ma astept ca ambii sa suteze minim o data pe poarta diseara.

Napoli - Atalanta - Minim 3 goluri, minim 4 cartonașe și minim 6 cornere @2.38

Leeds - Everton - Patrick Bamford minim doua suturi pe poarta @2.20

A. Villa - West Ham - Grealish și Antonio fiecare minim 1 șuturi pe poartă @2.50

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 13.06. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 8.99, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
8.99
Cota finala: 8.99
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro