Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.86

Superbet

Academica Clinceni și UTA Arad se întâlnesc astăzi, de la ora 13:30, în etapa cu numărul 21 din Liga 1

Academica Clinceni are șanse reale la locurile de play-off. Ilfovenii ocupă în acest moment locul 5, cu 30 de puncte. Au un avans de 3 lungimi față de prima echipă care îi pândește locul. Ilie Poenaru are la dispoziție un lot cu multă experiență, din care fac parte foști campioni ai României, precum Gardoș, Cristi Tănase, Raul Rusescu sau Adi Popa. Cel din urmă, adus în această iarnă, s-a adaptat excelent, marcând un gol victoria cu FC Botoșani, scor 2-1. 

cota2.ro

UTA este o echipă surprinzătoare. Din cele 24 de puncte pe care le deține în clasament, 18 au fost obținute pe teren străin. Această bizarerie s-a păstrat și în 2021. Arădenii au câștigat ambele dispute din deplasare, 1-0 cu Voluntari și 2-1 cu Poli Iași. Datorită lor, ocupă în acest moment locul 11. Și Laszlo Balint s-a ales cu câteva transferuri interesante în iarnă. Liviu Antal, campion cu Oțelul, Roger, un brazilian cu potențial, și închizătorul Vorobjovas, și-au făcut loc direct în primul 11. 

Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații interesante: 

• 2-1 pentru UTA a fost raportul șuturilor pe spațiul porții în meciul tur

• 9 remize a înregistrat Clinceni în cele 20 de etape scurse. Doar Viitorul are mai multe în acest sezon

• UTA a remizat și ea în 6 meciuri

• 14 din cele 20 de meciuri jucate de Clinceni au fost X la pauză. Cele mai multe din Liga 1

• și jumătate din meciurile arădenilor au fost X la pauză. 

Clinceni și UTA sunt echipe de valori apropiate, cu 2 antrenori tineri, care pregătesc atent disputele. Prevăd un meci echilibrat, în care nimeni nu va risca. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.60

Deschide AICI cont la cea mai mare casă de pariuri din România și primești Bonus până la 500 de lei

Tottenham Hotspur și Chelsea Londra se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 22 din Premier League

Tottenham e tot mai departe de obiectiv, accederea în grupele ediției următoare de UEFA Champions League. Londonezii au pierdut ultimele două meciuri din Premier League, 1-3 cu Liverpool și 0-1 cu Brighton. Ocupă acum locul 7, cu 33 de puncte. Jose Mourinho trebuie să regândească toată strategia echipei, din cauza accidentării golgeterului Harry Kane. Nu e singurul absent. Lo Celso, Alli și Reguilon sunt la rândul lor accidentați. 

Nici Chelsea nu este într-o situația mai fericită decât Tottenham. „Albaștrii” au același număr de puncte cu rivala din oraș, 33, dar un golaveraj mai slab. Rezultatele mult sub așteptări și sub nivelul investițiile din vară au dus la demiterea lui Frank Lampard. Înlocuitorul său, Thomas Tuchel a obținut 4 puncte în primele 2 partide oficiale. Pentru astăzi are tot lotul la dispoziție. 

Meciul din turul campionatului s-a încheiat indecis, scor 0-0. Alte informații interesante: 

• câte 6 remize au înregistrat Chelsea și Tottenham în acest sezon

• 34 de goluri a înscris Tottenham în actuala stagiune. Chelsea a marcat 35

• 8 din cele 21 de partide disputate de Chelsea au fost X la pauză

• doar 58 de șuturi pe spațiul porții au expediat rivalele lui Chelsea în aest sezon. Manchester City e singura echipă care stă mai bine la acest aspect

Fără Kane, Mourinho va trebui să se mulțumească cu „parcatul autobuzului”. Chelsea, echipa cu a treia posesie din campionat, nu se simte confortabil în fața apărărilor congestionate. În acest context, mizez pe un meci strâns. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.79. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Clinceni vs UTA
Pronostic:
PSF X
Cota
1.60
Tottenham vs Chelsea
Pronostic:
PSF X
Cota
1.79
Cota finala: 2.86
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro