Ponturi Pariuri Fotbal Nordsjaelland vs Brondby

BETFAIR EXCHANGE

FC Nordsjaelland și Brondby IF se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 14 a primei ligi din Danemarca. 

Nordsjaelland este una dintre formațiile înstărite din fotbalul danez. A luat naștere în actuala formulă în anul 2003, iar din acel moment a rămas în primul eșalon. Are în palmares și un titlu, în sezonul 2011/2012. Managerul Flemming Pedersen are la dispoziție un lot valoros, cotat la 22 de milioane de euro, cu fotbaliști extrem de tineri. Golgetereii echipei sunt Kamaldeen Sulemana (18 ani) și Abu Francis (19 ani). Ambii au câte 4 reușite stagionale. Alte nume care vor spune cu siguranță ceva în fotbalul mare sunt cele ale mijlocașilor centrali Magnus Kofod Andersen (21 de ani), Jacob Christensen (19 ani) și Mohammed Diomande (19 ani). Toți sunt cotați la peste 2 milioane de euro. Strategia este una de succes pe viitor, dar în acest moment, Nordsjaelland ocupă doar locul 8 în campionat, cu 16 puncte. 

cota2.ro

Brondby este o echipă opusă din toate punctele de vedere. Dacă gazdele de astăzi sunt o formație nouă, în care s-au pompat bani serioși, Brondy are mare tradiție în fotbal danez. A cucerit 10 titluri de campioană. În acest sezon pare capabilă să se ia la trântă cu formațiile care au dominat perioada recentă. Împarte prima poziție cu campioana en-titre Midtjylland, ambele cu câte 27 de puncte. Managerul Niels Frederiksen are în lot 2 golgeteri veritabili. Jesper Lindstrom a marcat 8 goluri în acest sezon, iar Mikael Uhre 7. 

Încasează AICI 150 de Lei pariu FĂRĂ RISC

Cel mai recent meci direct s-a încheiat cu victoria lui Brondby, scor 3-2. Alte informații interesante: 

• Brondby a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 6 meciuri directe cu Nordsjaelland

• 3,5 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Brondby din acest sezon

• media e una ridicată și în cazul lui Nordsjaelland, 3,2 reușite/meci

• în 11 din cele 13 meciuri ale lui Brondby s-au marcat peste 2,5 goluri

• 21,4 ani este media de vârstă a lui Nordsjaelland, una dintre cele mai scăzute din întreaga Europă

• Nordsjaelland a disputat 4 amicale în această iarnă. A marcat în ele 14 goluri, dar a și primit cel puțin unul de fiecare dată

• 5 din ultimele 6 meciuri directe jucate pe terenul lui Nordsjaelland au fost GG

Nordsjaelland are fotbaliști extrem de talentați, dar lipsiți de experiență. Brondby, cea mai ofensivă echipă din Danemarca, va profita cu siguranță de acest lucru. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.0 goluri în regim asiatic este 2.02.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nordsjaelland vs Brondby
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro