Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETFAIR SPORTSBOOK

Trabzonspor primește vizita lui Denizlispor, astăzi, de la ora 18:00, într-un meci din runda cu numărul 23 din Superliga turcă

Trabzonspor a ratat la mustață titlul sezonul precedent. A resimțit din plin dezamăgirea, începând foarte slab noua stagiune. În luna noiembrie a fost instalat pe bancă Abdulahh Avci, iar rezultatele pozitive au început să apară. Trabzon a revenit în vârful ierarhiei. E acum pe locul 5, cu 36 de puncte. Poate urca încă o poziție, în eventualitatea unei victorii astăzi. Câștigătoarea Cupei Turciei din sezonul trecut are al 3-lea lot ca valoarea din competiție. A reușit câteva transferuri interesante în acest sezon. Cel mai sonor nume este cel al lui Benik Afobe, vârf cu mare experiență în Premier League. Acesta a înscris deja 4 goluri. 

cota2.ro

Denizlispor este ultima clasată din Turcia. A acumulat doar 17 puncte în primele 21 de etape, iar perspectivele nu sunt deloc optimiste. Are un lot cotat la sub 15 milioane de euro, fără vreun nume sonor, cu excepția portarului Costel Pantilimon. 

Meciul direct din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. S-a disputat înainte ca Trabzon să își schimbe antrenorul. Alte informații interesante: 

• Trabzonspor a câștigat ultimele 4 meciuri oficiale. A marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri

• Trabzonspor e neînvinsă în anul 2021

• 39 de goluri a încasat Denizlispor în acest sezon. Doar Genclerbirligi are o apărare mai slabă 

• 101 șuturi pe spațiul porții lui Denizlispor au fost expediate, în total, în acest sezon. Trabzonspor e o echipă mult mai ermetică, permițând doar 85 de șuturi pe poartă. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Trabzonspor solist este 1.48. 

Încasează AICI 150 de Lei pariu FĂRĂ RISC

Braga și Portimonense se înfruntă astăzi, de la ora 23:00, în etapa cu numărul 17 din Primeira Liga, primul eșalon din Portugalia. 

Braga s-a inflitrat și în acest sezon între cei 3 granzi, Sporting, Porto și Benfica. E pe 3 în acest moment, cu 33 de puncte, la 9 lungimi de lider. Managerul Carlos Carvalho are pe mână un lot cotat la 110 milioane de euro. În această iarnă, clubul a reușit câteva achiziții extrem de interesante. I-au adus pe Lucas Piazon, de la Chelsea, un fotbalist care promitea imens în urmă cu câțiva ani, pe vârful Andraz Sporar și pe fundașul stânga Cristian Borja, de la Sporting. Golgeterii formației din acest sezon sunt Uri Medeiros și Ricardo Horta, fiecare cu câte 5 goluri. 

Portimonense este în zona delicată a clasamentului. Ocupă locul 13, cu doar 15 puncte obținute în primele 16 etape. Are un avans fragil față de formațiile aflate pe locuri regrogradabile, de doar două puncte. Paulo Sergio nu se poate baza astăzi pe cel mai valoros fotbalist din lot. Mijlocașul central Lucas Fernandes este accidentat. 

În tur, Braga s-a impus fără emoții, scor 3-1. Alte informații interesante: 

• 19 ocazii de gol și-a creat Braga în meciul tur. A șutat de 9 ori pe spațiul porții lui Portimonense

• Braga nu a pierdut niciodată împotriva lui Portimonense. Palmaresul istoric este de 9 victorii și două rezultate de egalitate

• Braga a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu, în campionat, contra adversarei de astăzi

• Braga are 9 victorii consecutive pe teren propriu, în toate competițiile. Ultimul eșec acasă a fost suferit în septembrie 2020

• 3 goluri a primit Braga acasă în acest sezon. Portimonense a înscris doar de 6 ori în deplasare

• Portimonense a pierdut 6 din ultimele 7 deplasări, în toate competițiile. 

Diferența de valoarea este incontestabilă între cele două combatante. Braga are și un avantaj psihologic, fiind invincibilă în duelurile cu Portimonense. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Braga solist este 1.40.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Trabzonspor vs Denizlispor
Pronostic:
1
Cota
1.48
Braga vs Portimonense
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.07
Profit: 5.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro