Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs Poli Iași

BETFAIR EXCHANGE

Sepsi Sf. Gheorghe și Poli Iași se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 22 din Liga 1. 

Sepsi Sf. Gheorghe are mari probleme cu coronavirusul. Meciul din runda trecută, cu FC Argeș, a fost amânat, pentru că nu aveau suficienți jucători apți. Astăzi, covăsnenii au fost nevoiți să găsească soluții. Regulamentul nu permite amânarea a doua partide din motiv de Covid-19. Antrenorul Leo Grozavu este în continuare în izolare, dar a recuperat mai mulți jucători importanți. Echipa probabilă arată chiar bine, cel puțin de la mijloc în sus. Achahbar, Golofca, Eder Gonzalez, Nouvier, Lorand Fulop și golgeterul Safranko sunt apți de joc. În clasament, Sepsi stă excelent. Are 33 de puncte după primele 20 de meciuri și e aproape sigură că va evolua în play-off.

cota2.ro

Poli Iași este ultima în Liga 1, cu doar 15 puncte strânse în 21 de meciuri. Și gruparea din Moldova are probleme de efectiv. Portarul Brănescu și fundașul central Frăsinescu, cei mai importanți oameni ai unei defensive și așa șubrede, sunt accidentați. Andrei Cristea, Axinte și Francisc Cristea au coronavirus, în timp ce Calcan, Stan și De Iriondo sunt incerți. La Poli e un haos generalizat. Antrenorul Daniel Pancu a fost înlocuit cu Andrei Cristea, care va fi manager-jucător. Acesta se află însă în carantină, așa că echipa este pregătită de un interimar. 

Încasează AICI 150 de Lei pariu FĂRĂ RISC

În tur, Sepsi a spulberat-o pe Poli Iași, scor 4-1. Alte informații interesante:

• 12 ocazii de gol și-a creat Sepsi în meciul tur

• în ultimele 4 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri (4-1, 3-0, 1-3, 5-1)

• Poli a pierdut ultimele 5 meciuri oficiale. În cele mai recente 4 dispute a încasat de fiecare dată cel puțin 2 goluri

• ultimele 3 meciuri ale lui Sepsi, disputate în condiții asemănătoare, cu mulți indisponibili, au fost GG4+ (4-1 cu Astra, 3-3 cu Viitorul, 2-2 cu Voluntari)

• Sepsi a marcat în toate meciurile directe jucate pe teren propriu împotriva lui Poli Iași

• 33 de goluri a înscris Sepsi în acest sezon, al doilea atac din campionat, după cel al lui FCSB

• 47 de goluri a încasat Poli Iași, cea mai slabă apărare din Liga 1

Sepsi are o forță ofensivă deosebită în acest sezon. Leo Grozavu a creat o echipă agresivă, având la dispoziție și jucători de o calitate peste media Ligi 1. Poli nu mai este în postura de a se mulțumi cu puțin, așa că va risca totul pentru victorie. Pe Betfair Exchage, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci este 2.18. 



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sepsi OSK vs Poli Iași
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: 5.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro