Ponturi Pariuri Fotbal Aue vs Hamburg

BETFAIR SPORTSBOOK

Erzgebirge Aue și Hamburger SV se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 20 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei. 

Erzgebirge Aue și-a depășit cu mult posibilitățile anul trecut. Având un lot cotat la doar 11 milioane de euro, managerul Dirk Schuster a încheiat pe un nesperat loc 7. Nu stă rău nici în actuala stagiune. După 19 meciuri ocupă locul 8, cu 28 de puncte și un golaveraj pozitiv, 27-25. Aue propune două nume interesante în ofensivă. Pascal Testroet și Florian Kruger au marcat, fiecare, câte 9 goluri în acest campionat. Cel din urmă, în vârstă de 21 de ani, a intrat în vizorul formațiilor de primă ligă. 

cota2.ro

Hamburg este liderul la zi și marea favorită la promovarea în Bundesliga. Formația pregătită de Daniel Thioune are 40 de puncte, un avans de 4 lungimi față de principalele urmăritoare, Bochum și Kiel. Oaspeții de astăzi au cea mai bună ofensivă, 43 de goluri înscrise. Principalul artizan al reușitei este Simon Terodde. Atacantul în vârstă de 32 de ani a înscris 17 goluri. E golgeterul detașat al competiției. 

Înscrie-te AICI la betfair și primești până la 500 de Lei Bonus din partea casei

În turul campionatului, Hamburg a câștigat categoric, scor 3-0. Alte informații interesante: 

• Hamburg a dominat la toate aspectele în meciul tur: 62% posesie, 9-2 ocazii de gol, 6-2 șuturi pe poartă, 7-1 cornere

• în ultimele 3 meciuri directe dintre Aue și Hamburg s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• o singură deplasare fără gol marcat are Hamburg în acest sezon 

• în ultimele 4 meciuri jucate de Aue pe teren propriu s-au marcat peste 2,5 goluri

• 3,4 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Hamburg din acest sezon. Și meciurile lui Aue au o medie ridicată, 2,7 goluri

• în 14 din cele 19 meciuri jucate de Hamburg în actualul sezon s-au înscris peste 2,5 goluri

• Hamburg e cea mai eficientă formație din 2.Bundesliga. 16% dintre ocaziile de gol au fost transformate în gol. Aue stă și ea bine la acest aspect, cu 12% din oportunități convertite

Aue este o echipă mică, dar inimoasă, cu un joc orientat către atac. Nu o văd însă făcând față forței ofensive a liderului. Pe Betfair Sportbook, cota pentru pariul combinat X2 și peste 2,5 goluri marcate în meci este 2.01. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aue vs Hamburg
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.01
Cota finala: 2.01
Profit: 5.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro