Ponturi Pariuri Fotbal Lyon vs Strasbourg

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Lyon și Strasbourg se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 24 din Ligue 1. 

Etapele trec, iar gluma se îngroașă pentru colosul PSG. Lyon pare capabilă în acest sezon să lupte pentru titlu în Franța. După primele 23 de runde e pe locul secund, după revelația Lille. Are 49 de puncte, unul peste trupa lui Neymar și Mbappe. Managerul Rudi Garcia a profitat de faptul că echipa nu a participat în cupele europene. A putut să se concentreze doar pe competiția internă, iar conducerea i-a păstrat lotul aproape intact. Vedetele Aouar și Depay au refuzat oferte importante pentru a rămâne. 

cota2.ro

Strasbourg a încheiat sezonul trecut pe locul 10, departe de grijile retrogradării. Sub comanda aceluiași manager, Thierry Laurey, alsacienii s-au conturat drept una dintre cele mai ofensive formații din Liga 1. Ocupă doar locul 15 în clasament, cu 25 de puncte strânse în 23 de meciuri, dar are al 8-lea atac, 32 de goluri înscrise. Cel mai valoros fotbalist din lot, fundașul central Mohamed Simakan, nu va evolua astăzi. E tot mai aproape de un transfer la Leipzig. Nici portarul titular, Mats Sels, nu e disponibil. Sunt în schimb apți cei doi golgeteri. Ludovic Ajorque, autor a 10 goluri, și Habid Diallo, cu 7 reușite.  

🔥AICI avem cota 100 pentru acest weekend 🔥

Meciul tur a fost un veritabil spectacol, câștigat de Lyon, scor 3-2. Alte informații interesante: 

• în ultimele 5 meciuri directe dintre Lyon și Strasbourg ambele formații au marcat (GG)

• 47 de goluri a înscris Lyon în primele 23 de runde. Are al doilea atac din Ligue 1, după cel al campioanei PSG

• cei 3 oameni de gol de la Lyon au în total 30 de goluri (11 Depay, 10 Ekambi și 9 Kadewere)

• Strasbourg a marcat în 8 din ultimele 9 deplasări. Doar PSG a scăpat fără gol primit

• 373 de ocazii de gol și-a creat Lyon în acest sezon. E liderul detașat în această iererhie. A doua e PSG, cu 354 de oportunități. 

Lyon e pe val, Rudi Garcia are tot lotul la dispoziție, oamenii de gol sunt în mare formă, iar mirajul titlului împinge echipa etapă de etapă. Pe Betfair Exchange, pariul 1 solist și ambele marchează (GG) are o cotă de 2.86.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lyon vs Strasbourg
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
2.86
Cota finala: 2.86
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro