Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Dinamo București

BETFAIR EXCHANGE

Universitatea Craiova și Dinamo București se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în cel mai așteptat meci al etapei cu numărul 22 din Liga 1. 

Craiovei i-a prins bine despărțirea de antrenorul Corneliu Papură. Runda trecută s-a impus categoric în deplasarea de la Iași, scor 3-0, și a întrerupt o serie de 7 meciuri consecutive fără victorie. Până la instalarea oficială a noului manager, cel mai probabil grecul Marinos Ouzounidis, pe bancă va sta tot interimarul Dragoș Bon. Înaintea meciului cu Dinamo, oltenii ocupă locul 3 în Liga 1, cu 40 de puncte. Nu sunt ieșiți din lupta pentru titlu. Distanța față de liderul FCSB e de doar 8 puncte, asta înaintea de înjumătățire. Noul staff are câteva absențe. Golgeterul Koljic încă nu e refăcut, iar Screciu și Ofosu sunt accidentați. Cel din urmă a fost înlocuit cu succes de Cîmpanu. În meciul cu Poli Iași, tânărul a colaborat excelent în flanc cu Nicușor Bancu. 

cota2.ro

Dinamo joacă meciul de pe „Ion Omblemenco” între două derby-uri cu FCSB. Pe primul l-a pierdut, în campionat, scor 0-1. „Câinii” au depus un efort considerabil, fiind alergați până în ultimul minut de tinerii lui Petrea. Cu siguranță oboseala va fi resimțită astăzi. Antrenorul Ionel Gane nu poate utiliza doi dintre liderii vestiarului, pe Paul Anton și Steliano Filip, ambii suspendați. Blejdea este accidentat. Dinamo încă speră la locurile de play-off. E pe 10 în acest moment, cu 25 de puncte, la 5 lungimi de locul 6. 

🔥 AICI avem cota 100 pentru acest weekend 🔥

Universitatea Craiova a câștigat meciul din turul campionatului, scor 1-0. Alte informații interesante: 

• de la promovarea în Liga 1, Universitatea Craiova nu a pierdut niciun meci jucat pe teren propriu contra lui Dinamo

• ultimele două partide Craiova - Dinamo jucate pe „Ion Oblemenco” s-au soldat cu umilințe pentru „câini”: 3-0 și 4-1

• Craiova are a doua defensivă din Liga 1, doar 13 goluri încasate în 21 de meciuri. Oltenii au înscris de 26 de ori

• Dinamo are un golaveraj negativ după primele 21 de runde, 23-25

• 7 goluri și 2 pase decisive are Alexandru Cicâldău, golgeterul Craiovei. Cel mai bun marcator de la Dinamo este Sorescu, cu 4 reușite. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Craiovei la handicap -1 în regim asiatic este 2.11. Asta înseamnă că în cazul unei victorii la cel puțin 2 goluri a gazdelor pariul este câștigător, iar în eventualitatea unui triumf la fix un gol miza este returnată. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Universitatea Craiova vs Dinamo București
Pronostic:
Craiova -1 HA
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro