Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus - Roma

Juventus porneste cu prima sansa in meciul cu Roma, iar bookmakerii anticipeaza un meci cu multe reusite. Principalul pericol pentru poarta oaspetilor e Cristiano Ronaldo si am vazut ca portughezul se mobilizeaza excelent in meciurile tari. Joc un pariu interesant in acest meci si ma astept la o dubla a lui Ronaldo, isprava reusita de acesta in meciul cu Inter.

cota2.ro

Manchester United - Everton

Din Italia trecem in Anglia unde ”diavolii” primesc vizita echipei lui Ancelotti. Ma astept la un meci foarte tacticizat si cred ca meciul o sa fie unul foarte interesant. Am ales sa pariez la acest meci pe cei mai buni mijlocasi ai echipelor si anume Bruno Fernandes si James Rodriguez. Cred ca cei doi pot suta cel putin o data pe poarta in meciul de diseara.

Fenerbahce - Galatasaray

Nu cred ca mai e nevoie de nici o prezentare a acestui DERBY! Toate orgolii, toata rivalitatea celor doua formatii o sa-si consume diseara un nou episod. Chiar daca se joaca fara spectatori sunt sigur ca strazile vor fi pline. E un super meci si cred ca o sa avem foarte multe cartonase. Am gasit un pariu extrem de interesant la Betfair si consider ca merita putina atentie.

Juventus - Roma - Cristiano Ronaldo marcheaza minim doua goluri (5.00)

Manchester United - Everton - Bruno Fernandes minim un sut pe poarta + James Rodriguez minim un sut pe poarta (3.30)

Fenerbahce - Galatasaray - Fiecare echipa primeste minim trei cartonase (2.10)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 34.65. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 27.25, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
27.25
Cota finala: 27.25
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro