Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Liverpool și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în derby-ul etapei cu numărul 23 din Premier League. 

Șansele lui Liverpool pentru a-și apăra titlul sunt aproape inexistente. Nu neapărat diferența de puncte indică asta, ci jocul „cormoranilor” din ultima vreme și accidentările interminabile. Jurgen Klopp nu îi poate folosi astăzi pe Van Dijk, Matip și Joe Gomez, cei 3 fundași centrali de bază. Lipsesc oameni importanți și din linia de mijloc, Keita și Jota, în timp ce starul Sadio Mane este incert, din cauza unei leziuni musculare. În acest moment, Liverpool ocupă locul 4, cu 40 de puncte. 

cota2.ro

Manchester City începuse foarte slab sezonul, dar Pep Guardiola redresat echipa. Campioana din urmă cu două sezoane are o serie excepțională. A câștigat ultimele 13 meciuri, indiferent de competiție. A ajuns 47 de puncte în Premier League. E lider cu un avans de două puncte față de Manchester United. „Cetățenii” au și două meciuri mai puțin disputate. Și Guardiola are probleme de efectiv. Kevin De Bruyne, unul dintre cei mai buni mijlocași ai planetei, este accidentat, în timp ce Kun Aguero e pozitiv cu Covid-19. 

🔥 AICI avem cota 100 pentru acest weekend 🔥

Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• meciul tur a fost unul sub așteptări. City a avut doar 2 șuturi pe spațiul porții, în timp ce Liverpool a șutat de 3 ori pe poarta lui Ederson

• Liverpool nu a marcat în ultimele 3 meciuri jucate acasă în Premier League (0-0 cu Manchester United, 0-1 cu Burnley și 0-1 cu Brighton)

• Manchester City are de departe cea mai bună defensivă din Premier League, doar 13 goluri încasate. Următoarea în această ierahie este TOttenham, cu 22 de goluri primite

• în ultimele 10 deplasări oficiale, în toate competițiile, Manchester City a primit doar 3 goluri

• jocul lui City nu le permite adversarilor să miște. În tot sezonul, formația lui Guardiola a primit doar 41 de șuturi pe spațiul porții. Următoarea la acest aspect, Chelsea, a primit 60 de șuturi.

Manchester City s-a dovedit impenetrabilă în ultimele luni. Liverpool are probleme efidente pe plan ofensiv. Salah nu e în formă, iar fără Mane, situația e și mai proastă. Mă aștept la un meci tacticizat, la fel ca în turul campionatului.


3 cote speciale de încercat în Betfair Sportsbook:

  • fiecare echipă are 1 sau mai multe cornere în fiecare repriză și fiecare echipă va primi cel puțin un cartonaș în meci @1.83
  • fiecare echipă are minim 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză @4.50
  • Manchester City câștigă sau egal și minim 1 cartonaș pentru fiecare echipă @1.83

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs Manchester City
Pronostic:
sub 3 goluri asiatic
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro