Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Marseille

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Marseille și Paris Saint Germain se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 24 din Ligue 1. 

Marseille are un sezon de uitat. A început în forță, a stat etape bune în fruntea clasamentului, dar situația a fost scăpată de sub control. Fanii au provocat un haos general, au amânat un meci și au dus la demiterea antrenorului Andre Villas Boas. Toate astea din cauza situației din Ligue 1. Olimpique ocupă doar locul 9, cu 33 de puncte. Nu a câștigat niciunul din ultimele 6 meciuri oficiale. Momentan, noul manager nu a fost anunțat. Staff-ul actual nu are mari probleme de efectiv. Doar Milik și Amavi sunt accidentați. 

cota2.ro

PSG are concurență serioasă pentru titlu în acest sezon. Parizienii sunt pe locul 3, cu 48 de puncte. Clasamentul e condus de Lyon (52 de puncte) și Lille (23 de puncte). Și campioana și-a schimbat antrenorul anul acesta. Mauricio Pochettino l-a înlocuit pe Tuchel. Antrenorul argentinian are o listă importantă de jucători indisponibili. Bernat, Diallo, Herrera, Marquinhos, Verratti și portarul Keylor Navas nu au făcut deplasarea. Toți sunt oameni de bază, în special în angrenajul defensiv al campioanei. 

🔥 AICI avem cota 100 pentru acest weekend 🔥

Marseille și PSG s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon. În turul campionatului, într-un meci extrem de încins, cu 4 cartonașe roșii, Marseille s-a impus cu 1-0. Formația din capitală s-a revanșat în Supercupă, scor 2-1. Alte informații interesante: 

• 7 din ultimele 8 meciuri directe jucate pe terenul lui Marseille au fost GG3+

• Marseille a primit gol în ultimele 15 meciuri jucate pe teren propriu

• PSG are cel mai bun atac din Franța. A înscris 53 de goluri în 23 de etape

• 2,9 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui PSG din acest sezon

• 134 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat PSG în acest sezon, cele mai multe din Ligue 1

• Marseille și PSG sunt cele mai eficiente formații din Ligue 1. 13% dintre ocaziile create de cele două formații au fost transformate în gol

• 15 goluri și 6 pase decisive are Mbappe în acest sezon. E cel mai bun marcator din Ligue 1. 

Între Marseille și PSG există o rivalitate imensă. Acest lucru reduce diferența de valoare și de formă, așa că mă aștept la o replică importantă din partea gazdelor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 1.80. 


3 cote speciale de încercat în Betfair Sportsbook:

  • minim un gol și minim 4 cornere în fiecare repriză @2.60
  • PSG înscrie în fiecare repriză, PSG are minim 3 cornere în fiecare repriză și Marseille primește minim un cartonaș în fiecare repriză @11.00
  • minim 3 goluri, minim 4 cartonașe și minim 6 cornere

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Marseille
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro