Ponturi Pariuri Fotbal Leeds United vs Crystal Palace

BETFAIR EXCHANGE

Leeds United și Crystal Palace se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 23 din Premier League

Leeds United este o formație construită după chipul și asemănarea lui „El Loco” Bielsa. Nou-promovata practică un fotbal total, de posesie, ultraofensiv, indiferent de adversarul pe care îl întâlnește. După 21 de runde, Leeds a acumulat 29 de puncte și ocupă locul 11 în Premier League. Managerul argentinian are ceva probleme de lot, în special pe plan defensiv. Robin Koch și Diego Llorente, cei mai bine cotați fundași centrali din lot, sunt accidentați. 

cota2.ro

Crystal Palace este o echipă total diferită față de Leeds. Veteranul Roy Hodgson, în funcție din anul 2017, își pune perfect în aplicare filosofia, una clasic britanică, cu o defensivă ermetică, contre rapide și o organizare matematică la fazele fixe. Palace are în acest moment același număr de puncte ca Leeds, 29, dar un golaveraj mult mai slab, 27-37. 

Nici oaspeții de astăzi nu pot folosi cei 2 fundași centrali titulari. Mamadou Sakho și James Tomkins sunt accidentați .

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC de până la 150 de Lei

Meciul din turul campionatului, disputat în noiembrie 2020, a fost câștigat categoric de Palace, scor 4-1. Alte informații interesante: 

• ultimele 3 meciuri ale lui Leeds au fost GG3+ (2-1 cu Newcastle, 3-1 cu Leicester și 1-2 cu Everton)

• 36 de goluri a înscris Leeds în acest sezon. Are a 6-a ofensivă din Premier League

• 11 goluri și 5 pase decisie are Patrick Bamford, golgeterul lui Leeds, în acest sezon, și o medie de 3.4 șuturi expediate per meci. Cel mai bun marcator al lui Palace este Wilfried Zaha, cu 9 goluri

• meciurile lui Leeds oferă cea mai ridicată medie de goluri din Premier League, 3,5 reușite/partidă

• și disputele în care a fost implicată Palace au o medie spectaculoasă, 2,9 goluri/meci

• 299 de șuturi a expediat Leeds spre porțile adverse în acest sezon, locul 6 în Premier League.

Combinația dintre cele două stiluri promite un meci spectaculos, asemănător celui din tur. Leeds va prelua frâiele și va ataca, va face pressing cu liniile sus, oportunitate perfectă pentru contraatacurile purtate de Zaha. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci este 1.74. 

🔥Încă o cotă excelentă care merită încercată pentru această partidă poate fi găsită în oferta Betfair Sportsbook la secțiunea cote speciale mai mici de 10.00, iar selecția sună exact așa: Patrick Bamford are minim un șut pe poartă în fiecare repriză iar valoarea cotei este 2.70!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leeds United vs Crystal Palace
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro