Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Inter Milano

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus - Inter MIlano

Returul primei semifinale din Cupa Italiei se joaca diseara pe Allianz Stadium din Torino. In meciul tur, Juventus s-a impus cu scorul de 2-1, insa Inter nu a putut conta atunci pe serviciile lui Lukaku suspendat din cauza cartonaselor. Astazi cred ca o sa fie alt meci si chiar cred ca Inter o sa aiba un cuvant de spus in fata unui Juventus care are mari probleme in acest sezon. Pentru acest duel am ales sa joc un ”Pariu Combinat” la Betfair Sportsbook, format din trei pariuri.

cota2.ro

Pariul 1 - Cristiano Ronaldo minim un sut pe poarta - Cred ca e un pariu destul de simplu deoarece Cristiano e principalul pericol pentru poarta adversarilor. In cele 17 meciuri din Serie A din acest sezon a sutat de 79 de ori catre poarta adversa, iar 34 dintre aceste suturi au prins cadrul portii. Mai mult, in turul acestei semifinale, portughezul a marcat ambele goluri.

Pariul 2 - Romelu Lukaku minim un sut pe poarta - Un alt pariu destul de simplu de bifat dupa parerea mea deoarece Lukaku e un jucator extrem de masiv care joaca excelent rolul de pivot. In ultimul meci direct din campionat, incheiar cu victoria celor de la Inter, scor 2-1, Lukaku a sutat de doua ori pe poarta, iar media suturilor pe poarta in acest sezon e de 1.50/meci.

Pariul 3 - Inter Milano minim 4 suturi pe poarta - Avand in vedere rezultatul din primul meci, pentru a se califica, oaspetii au nevoie de gol/goluri. In ultimele doua meciuri directe, Inter a avut minim 6 suturi pe poarta in fiecare dintre ele si cred ca si azi, avand in vedere toate aspectele, cred ca trupa lui Conte o sa fie periculoasa inca din start si cred ca Lautaro, Lukaku si ceilalti vor reusi sa suteze de minim 4-5 ori pe poarta adversa.

Am incredere destul de mare in acest ”Pariu Combinat” in Cota 2.00 si am ales sa pariez o miza maxima, mai precis 10/10 Unitati.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs Inter Milano
Pronostic:
Cristiano Ronaldo minim un sut pe poarta + Romelu Lukaku minim un sut pe poarta + Inter Milano minim 4 suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro