Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs West Ham

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United - West Ham

Manchester United da piept cu West Ham in optimile FA Cup. ”Diavolii” vin dupa un 0-0 cu Arsenal, un succes clar impotriva celor de la Southampton, scor 9-0 si un egal cu Everton, scor 3-3. De partea cealalta, West Ham vine dupa infrangerea cu Liverpool, scor 1-3, dupa victoria de pe Villa Park, scor 3-1 si dupa remiza alba cu Fulham.

cota2.ro

West Ham nu prea se simte bine pe Old Trafford. In ultimii 14 ani nu a reusit nicio victorie in fata celor de la Manchester United pe acest stadion, bifand astfel 11 infrangeri si 4 rezultate de egalitate, iar acea victorie de pe 13 Mai 2007 e singura a celor de la West Ham pe Olf Trafford in fata lui Manchester United in ultimii 20 de ani.

Pariul meu pentru acest duel merge pe Bruno Fernandes, mijlocas pe care eu il simpatizez extrem de mult si imi place stilul lui de joc. Portughezul are cifre remarcabile de la venirea la United si in fiecare meci si-a lasat amprenta. In acest sezon a fost titular in 22 de partide, iar in una singura a venit de pe banca, a prins numai putin de 2000 de minute de joc si a marcat de 13 ori. A sutat de 78 spre poarta adversarilor, 32 dintre aceste suturi fiind pe poarta, media fiind de 1.52 suturi pe poarta/meci. Daca e sa mergem mai in amanunt, Bruno Fernandes are si 9 assist-uri, 1328 de pase dintre care 1029 complete, asta insemnand un procentaj de 77%. Eu cred ca portughezul o sa suteze diseara de cel putin doua ori pe poarta lui Fabianski, iar cota este una nemaipomenita.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs West Ham
Pronostic:
Bruno Fernandes minim 2 suturi pe poarta
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro