Ponturi Pariuri Fotbal Everton vs Tottenham

BETFAIR EXCHANGE

Everton și Tottenham se întâlnesc miercuri, de la ora 22:15, în optimile de finală ale Cupei Angliei. 

Everton a avut două adversare la îndemână în tururile precedente, formații de plan secund din Championship. A învins-o pe Rotherham cu 2-1 și pe Sheffield Wed cu 3-0. Formația lui Carlo Ancelotti vine după un meci mare. A remizat pe Old Trafford, scor 3-3, revenind de la 0-2, apoi egalând la ultima acțiune a jocului, prin Calvert-Lewin. Atacantul britanic a ajuns la 13 reușite stagionale și împarte locul secund în clasamentul golgeterilor din Premier League. Everton este în cărți pentru un loc de Champions League. Ocupă locul 7, cu 37 de puncte. Are însă două meciuri mai puțin disputate, iar distanța până la Liverpool este de doar 3 lungimi. Antrenorul italian nu poate folosi portarul titular, pe Jordan Pickford, în timp ce Allan și James Rodriguez sunt incerți. 

cota2.ro

102 RON FĂRĂ DEPUNERE! CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

Tottenham a avut un parcurs și mai ușor decât Everton. Prima i-a ieșit în cale Marine, o formație de amatori, pe care a învins-o cu 5-0, apoi a trecut de Wycombe, ultima clasată din Championship. În Premier League, londonezii nu o duc la fel de bine. Sunt pe locul 8, la 4 puncte de pozițiile de Champions League. Trupa lui Jose Mourinho a obținut în week-end prima victorie după 3 eșecuri consecutive, 2-0 cu West Brom. Pe lista indisponibililor de la oaspeți se numără Lo Celso și Reguilon. Alli și Aurier sunt incerți, în timp ce golgeterul Harry Kane abia a revenit după o accidentare și ar putea fi menajat pentru campionat. 

În meciul direct din campionat, Everton s-a impus cu 1-0. Alte informații interesante: 

• 15 ocazii de gol și-a creat Everton în meciul cu Tottenham din campionat

• Everton este cea mai eficientă formație din acest sezon de Premier League. 35% dintre șuturile trimise pe poartă au fost transformate în gol

• Tottenham este dependentă de perechea Kane-Son. Cei doi au înscris în total 26 de goluri, în Premier League. Restul echipei a marcat 10

• nicio remiză nu a fost înregistrată în duelurile dintre antrenorii Carlo Ancelotti și Jose Mourinho

• 25 de ani și 265 de zile au trecut de la ultimul trofeu câștigat de Everton

Everton și-a construit o echipă redutabilă în ultimele perioade de transferuri și speră să atace în sfârșit un trofeu. În acest context, Cupa Angliei este mai importantă pentru „caramele” decât pentru Tottenham. Principalul obiectiv al lui Mourinho este clar accederea în Liga Campionilor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Everton în handicap asiatic 0 este 1.97 (în caz de egalitate după 90 de minute primim cota 1.00)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Everton vs Tottenham
Pronostic:
Everton HA0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro