Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs Craiova

BETFAIR EXCHANGE

FC Botoșani și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în optimile de finală ale Cupei României. 

FC Botoșani are un moral excelent. A câștigat ultimele 3 meciuri din Liga 1, inclusiv o victorie cu 2-1 în fața campioanei CFR Cluj, și a urcat pe locul 5 în clasament, cu 33 de puncte. Are șanse tot mai mari să prindă un loc de play-off la finalul sezonului regulat. Pofta de gol arătată în anul 2021 i-a transformat în a 3-a forță ofensivă din Liga 1, după FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe. Antrenorul Marius Croitoru a declarat în conferința oficială de presă că nu are probleme importante de efectiv. Asta înseamnă că inclusiv Hamidou Keyta, al 3-lea golgeter din Liga 1, cu 12 reușite va fi apt de joc. Pentru a ajunge în faza optimilor de finală din Cupa României, FC Botoșani a trecut de divizionara secundă Concordia Chiajna, scor 2-0. 

cota2.ro

Craiova va fi la primul meci cu Marinos Ouzounidis pe bancă. Antrenorul grec, recunoscut pentru ideile fixe, va încerca probabil să își impună din idei încă de la debut. După plecarea lui Corneliu Papură, oltenii legaseră două victorii, 3-0 cu Poli Iași și 1-0 cu Dinamo, cu intermiarul Bon la conducere. Universitatea ocupă locul 3 în Liga 1, cu 43 de puncte, la 5 lungimi de liderul FCSB. „Juveții” resimt însă absența lui Elvir Koljic. Atacantul bosniac se reface în continuare după o accidentare. Ivan Mamut, omul care ar fi trebuit să îl înlocuiască, are o singură reușită în 16 apariții în campionat. În șaisprezecimile Cupei României, Craiova a eliminat-o pe Progresul Spartac, scor 5-0. 

102 RON FĂRĂ DEPUNERE! CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

În meciul din turul campionatului, FC Botoșani și Craiova au remizat, scor 0-0. Alte informații interesante: 

• FC Botoșani a pierdut un singur meci pe teren propriu împotriva Craiovei. Bilanțul pe arena proprie reprezintă 7 victorii, 2 remize și un eșec

• FC Botoșani are 3 victorii la rând pe teren propriu (4-0 cu Dinamo, 1-0 cu Hermannstadt și 2-1 cu CFR Cluj)

• Craiova a câștigat o singură deplasare din cele 3 jucate în 2021, împotriva unui Poli Iași cu probleme din toate punctele de vedere

• 33 de goluri a înscris FC Botoșani în actualul sezon de Liga 1. Craiova stă mai prost, doar 27 de reușite

Gazonul arenei din Botoșani va fi foarte prost la ora meciului. Gazdele au demonstrat că sunt o echipă de luptă în week-end, când au învins campioana CFR Cluj, în condiții asemnănătoare de joc. „Artiștii” olteni vor avea probleme serioase în a pune mingea jos. Pe Betfair Exchange, cota pentru 1X la finele timpului regulamentar de joc este 1.75.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Botoșani vs Craiova
Pronostic:
1X
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro