Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

BETFAIR SPORTSBOOK

Holstein Kiel și Wurzburger Kickers se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 21 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic din Germania. 

Kiel este implicată în lupta pentru promovare în acest sezon, după ce anul trecut a încheiat abia pe locul 11. După 20 de etape, ocupă locul 3, cu 39 de puncte. Este la două lungimi în spatele liderului Hamburger SV. Cu un lot de jumătatea clasamentului, secretul succesului este reprezentat de un manager extrem de tânăr. Ole Werner, instalat în octombrie 2019, are doar 32 de ani. Cei mai buni marcatori ai sezonului sunt vârful Janni Serra și mijlocașul central Alexander Muhling. Ambii au câte 7 reușite și sunt apți de joc astăzi.

cota2.ro

Wurzburger Kickers este ultima clasată din liga secundă germană, cu șanse mici la evitarea retrogradării. Nou-promovata are cel mai slab lot din competiție, cotat la sub 10 milioane de euro. Niciun fotbalist nu depășește valoarea de un milion de euro. În deplasările din acest sezon, Wurzburger are o statistică horror. A câștigat un meci și a pierdut în 9 rânduri. 

Kiel a câștigat fără emoții meciul din turul campionatului, scor 2-0. Alte informații interesante: 

• 34-19 este golaverajul lui Kiel în acest sezon

• Wurzburger a marcat 22 de goluri și a încasat 43. Are cea mai slabă defensivă din campionat

• Kiel este cea mai bine organizată formație din 2.Bundesliga. A permis adversarelor doar 69 de șuturi pe spațiul porții

• Kickers are cea mai mică eficiență din campionat. Doar 7% dintre ocazii au fost transformate în goluri

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Holstein Kiel solist este 1.60. 

AICI ai cota 50.00 din fotbal pentru acest weekend!

Celta Vigo și Elche deschid etapa cu numărul 23 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. 

Celta Vigo a avut emoții în privința retrogradării sezonul trecut, în ciuda unui lot valoros. În actuala ediție, cu argentinianul Eduardo Coudet pe bancă, lucrurile stau mai bine. Celta e pe locul 10 după primele 22 de runde, cu 26 de puncte. Gazdele de astăzi au scăpat în sfârșit de accidentări. Iago Aspas, autor a 9 goluri și pasator decisiv în alte 6 rânduri, este apt de joc, la fel ca și celălalt jucător experimentat din ofensivă, Nolito. 

Nou-promovata Elche ar realiza un miracol dacă ar rămâne încă un sezon în La Liga. Are ceal mai slab lot, cotat la doar 36 de milioane de euro, și ocupă penultima poziție, cu 18 puncte strânse în 20 de meciuri. Oaspeții au tot un argentinian pe bancă, pe Jorge Almiron. Nici el nu are vreo absență importantă pentru disputa de astăzi. 

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante:

• Celta a dominat clar meciul din turul campionatului: 14-8 raportul ocaziilor de gol și 6-1 la șuturi pe spațiul porții

• Celta a câștigat 5 din cele 10 meciuri disputate pe Estadio de Balaidos în acest sezon

• Elche a înscris doar 8 goluri în cele 9 deplasări stagionale

• ultima victorie pe teren străin a lui Elche datează din luna octombrie 2020, un 2-0 contra lui Alaves

• Elche își creează cele mai puține ocazii de gol din întreaga La Liga, doar 6,2 oportunități/meci. Celta Vigo stă mult mai bine, 9,73 șanse/partidă.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Celta Vigo solist este 1.48. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Holstein Kiel vs Wurzburg Kickers
Pronostic:
1
Cota
1.60
Celta Vigo vs Elche
Pronostic:
1
Cota
1.48
Cota finala: 2.37
Profit: 9.59
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro