Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.10

BETANO
  • Leicester - Liverpool FC

Ocupantele locurilor 3 si 4 din Premier League se intalnesc astazi pe King Power Stadium, iar eu personal ma astept la un meci destul de aspru. Leicester e o echipa care nu stiu daca chiar are propus titlul, insa un loc de UEFA Champions League, cu siguranta. Liverpool trece prin momente destul de nasoale. In ultima etapa a fost spulberata de City cu 4-1, lui Jurgen Klopp i-a murit mama, iar atmosfera nu e una buna. Arbitru e Anthony Taylor, central care uneori mai scapa cartonase. In ultimele meciuri ale ”vulpilor”, arbitrii au cam scos avertismentele si cred ca si azi o sa se intample la fel.

  • Manchester City - Tottenham Hotspur

Ramanem in Premier pentru ca spre seara avem un nou duel tare intre Guardiola si Mourinho. Manchester City are de luat niste revanse in fata celor de la Tottenham, asa ca eu cred ca o sa avem ceva goluri in acest duel. ”Cetatenii” vin dupa o serie impresionanta de 15 victorii consecutive, in timp ce oaspetii au disputat un meci ”maraton” acum trei zile cu Everton, incheiar cu victoria formatiei lui Ancelotti, scor 5-4, dupa 120 de minute de joc. Sunt probleme in ambele tabere si la un astfel de meci cred ca jucatorii se mobilizeaza altfel. Ales sa joc pe cornere aici deoarece ambele echipe deschid foarte bine jocul in benzi, iar atacurile se dezvolta foarte rapid.

cota2.ro

  • SSC Napoli - Juventus Torino

Din Premier League poposim in Serie acolo unde pe Diego Armando Maradona Stadium se intalnesc Napoli si Juventus. Napoli a fost eliminata din drumul spre finala Cupei Italiei de catre Atalanta, in timp ce Juventus a reusit sa atinga acest obiectiv dupa ce a trecut in cealalta semifinala de Inter Milano. Juventus nu a reusit sa castige pe terenul lui Napoli de aproximativ doi ani, in acest interval Napoli bifand un succes, iar un meci s-a incheiar la egalitate. Sunt absente importante pentru Gatusso. La Napoli lipsesc: Demme, Ghoulan, Hysaj, Koulibaly, Manolas si Mertens, iar meciul se anunta unul extrem de dificil. Avand in vedere aceste aspecte, cred ca Juventus nu o sa piarda acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leicester vs Liverpool FC
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase
Cota
1.57
Manchester City vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.40
SSC Napoli vs Juventus Torino
Pronostic:
Juventus Torino +0.25 AH
Cota
1.41
Cota finala: 3.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro