Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Hoffenheim

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Dortmund și Hoffenheim se întâlnesc astăzi, de la la ora 16:30, în runda cu numărul 21 din Bundesliga. 

Borussia Dortmund trebuie să sune adunarea, dacă vrea să participe și în ediția următoare a Ligii Campionilor. În acest moment ocupă doar locul 6, cu 32 de puncte. Are o serie nefastă, izbutind o singură victorie în ultimele 5 runde. Antrenorul intermediar Edin Terzic nu mai are scuze, chiar dacă lista indisponibililor este una destul de numeroasă. Starul Erling Haaland e refăcut, a ajuns și la zi cu pregătirea fizică. Următorii marcatori ai echipei, Sancho, Reus și Reyna sunt și ei apți de joc. 

cota2.ro

Hoffenheim este cea mai imprevizibilă formație din Bundesliga, cu un atac peste medie, dar cu mari probleme în linia defensivă. După 20 de runde ocupă poziția a 12-a, cu 22 de puncte. Locurile retrogradabile sunt la doar 5 lungimi în spate. Tânărul manager Sebastian Hoeness este nevoiet să improvizeze în toate compartimentele, din cauza accidentărilor. Cea mai afectată este linia de fund. De acolo lipsesc fundașii centrali Akpoguma, Hugner, Bicakcic și Nordveit, dar și apărătorii stânga Sessegnon și Stafylidis. 

AICI ai cota 50.00 din fotbal pentru acest weekend!

În turul campionatului Dortmund s-a impus cu 1-0, prin reușita lui Reus. Alte informații interesante: 

• Dortmund a fost superioară la toate aspectele în tur: 54% posesie, 15-8 ocazii de gol, 5-3 șuturi pe poartă și 6-4 cornere

• 39 de goluri a înscris Dortmund în acest sezon, al 3-lea atac din Bundesliga

• 14 goluri și 3 pase decisive are Haaland în acest sezon. Ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor din Bundesliga

• Dortmund a pierdut un singur meci din ultimele 8 jucate pe teren propriu contra lui Hoffenheim

• Hoffenheim a primit 21 de goluri în cele 10 deplasări stagionale

• 15,4 ocazii de gol/meci își creează Dortmund î. Doar Bayern stă mai bine la acest aspect. Hoffenheim e la mijlocul clasamentului, cu 12 ocazii/partidă.

Hoffenheim va avea o apărare improvizată în fața lui Haaland și compania. E oportunitatea perfectă ca Dortmund să întrerupă seria nefastă. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1 solist și peste 2,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 1.92. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Dortmund vs Hoffenheim
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro