Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Lyon vs Montpellier

BETFAIR SPORTSBOOK

Olympique Lyon și Montpellier se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 25 din Ligue 1. 

Lyon e mai aproape ca niciodată de titlul cu numărul 8 în Ligue 1. După 24 de runde ocupă locul secund, cu 52 de puncte, la două lungimi de liderul Lille. Formația lui Rudi Garcia are o serie remarcabilă, de 5 victorii consecutive în toate competițiile. Pentru asta trebuie să le mulțumească și oamenilor din conducere, care au reușit să păstreze cei mai importanți fotbaliști, în ciuda numeroaselor oferte. Memphis Depay, curtat intens de Barcelona, a rămas și este al doilea în clasamentul golgeterilor, cu 13 goluri. Are și 6 pase decisive. Lyon mai are doi oameni de gol aflați în mare formă, pe Ekambi (11 reușite și 5 pase decisive) și Kadewere (9 goluri și 3 pase). Toți sunt apți de joc. 

cota2.ro

Montpellier este o formație spectaculoasă, cu a 5-a ofensivă din Ligue 1, dar cu o defensivă vulnerabilă. Din cauza acestor lacune, ocupă doar locul 11, cu 32 de puncte. Nici managerul armean Michel Der Zakarian nu are probleme mari de efectiv pentru disputa de astăzi. 

AICI ai cota 50.00 din fotbal pentru acest weekend!

În tur, Montpellier a reușit o victorie norocoasă, scor 2-1. Lyon a evoluat în 10 din minutul 44, după eliminarea starului Aouar, dar a dominat din toate punctele de vedere: 19-10 ocazii de gol, 7-3 șuturi pe poartă, 11-4 cornere, 56% posesie. Alte informații interesante: 

• Lyon nu a mai pierdut pe teren propriu împotriva lui Montpellier din anul 2015

• 50-20 este golaverajul lui Lyon în acest sezon. Are al doilea atac din competiție, după campioana PSG

• 39-44 e golaverajul lui Montpellier. Are a doua cea mai proastă apărare. Doar ultima clasată Nimes stă mai prost la acest aspect

• Lyon e cea mai spectaculoasă formație din Ligue 1. Și-a creat, în medie, 16,21 ocazii de gol/meci. Are aproape 6 șuturi expediate pe spațiul porții în fiecare partidă. 

Cu întreg lotul la dispoziție și cu șanse reale la titlu, Lyon nu are voie să se încurce în fața unei defensive pe alocuri jenantă. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1 solist și peste 2,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 1.82. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Olympique Lyon vs Montpellier
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro