Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Juventus

BETFAIR EXCHANGE

Napoli și Juventus Torino se înfruntă în derby-ul etapei cu numărul 22 din Serie A, astăzi, de la ora 19:00. 

Napoli trece prin cea mai delicată perioadă a sezonului. A pierdut 4 din ultimele 7 meciuri oficiale și a căzut în afara primelor 4 poziții, cele care asigură calificarea în ediția următoare de UEFA Champions League. Este acum pe locul 6, cu 37 de puncte. Antrenorul Gennaro Gattuso are probleme mari de efectiv. Fundașii centrali titulari sunt indisponibili, Koulibaly în carantină, iar Manolas accidentat. Mai lipsesc Demme, Ghoulam, Hysaj și Mertens.

cota2.ro

Juventus e în revenire de formă, după un start ezitant de campionat. Pirlo încă e în cărți pentru toate obiectivele, calificat în optimile Ligii Campionilor și în finala Cupei, iar în campionat cu un deficit de doar 7 puncte față de liderul AC Milan. Torinezii au și un meci mai puțin disputat. „Bătrâna Doamnă” are 3 victorii consecutive în Serie A, mânată de portughezul Cristiano Ronaldo. Acesta conduce clasamentul golgeterilor, cu 16 goluri și două pase decisive. Dacă Gattusso are mulți absenți, Pirlo e privilegiat. Doar mijlocașul Arthur este incert. 

AICI ai cota 50.00 din fotbal pentru acest weekend!

Meciul din turul campionatului nu s-a disputat, din cauza unor probleme provocate de coronavirus. Alte informații interesante: 

• Juventus și Napoli s-au înfruntat în urmă 3 săptămâni, în Supercupa Italiei. Formația din Torino s-a impus cu 2-0

• Juventus are cea mai bună defensivă din Serie A, doar 18 goluri încasate

• Napoli a pierdut 3 din cele 10 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• Juventus are un singur eșec în deplasare. Golaverajul pe teren străin este 21-10

• 5 goluri a primit Napoli în ultimele 2 meciuri oficiale (1-2 cu Genoa și 1-3 cu Atalanta). În ambele înfruntări a lipsit Kalidou Koulibaly, liderul defensivei.

Pirlo dă senzația că a găsit formula ideală. Juventus a revenit cu șanse reale în lupta pentru titlu și cred că va continua seria bună, în fața unui Napoli cu multe absențe. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Juventus solist este 2.20. 


Pe Betfair Sportsbook găsiți o mulțime de cote speciale pentru acest meci, iar câteva care mi se par foarte plauzibile sunt următoarele:

  • 1 sau mai multe cornere pentru fiecare echipă în fiecare repriză și 1 sau mai multe cartonașe pentru fiecare echipă în meci @1.67
  • fiecare echipă are minim 4 cornere @1.91
  • X2 & Cristiano Ronaldo va avea minim 2 șuturi pe poartă @2.63

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Napoli vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro