Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs PSG

Superbet

Barcelona - PSG

UEFA Champions League revine cu faza optimilor de finala. Meciurile se joaca tur-retur asa ca ne asteapta niste dueluri extrem de spectaculoase. PSG da peste cosmarul Barcelona care ii bantuie si acum, dupa acel 6-1 pentru catalani, pe Camp Nou, pe 8 Martie 2017. Stim cu totii ca parizienii au castigat cu 4-0 in tur insa ce s-a intamplat in retur a ramas scris in istorie. Barcelona sufera si nu cred ca mai are nici un gand pentru titlu in LaLiga si daca ma gandesc mai bine, nici Real nu cred ca se mai gandeste la acest obiectiv, Atletico fiind mult prea in fata. Asadar, UEFA Champions League pare incununarea unui sezon fantastic, insa drumul pana la trofeu e extrem de greu.

cota2.ro

Gazdele nu pot conta azi pe Coutinho, Fati, Araujo si Roberto, dar cred ca nici pe Pique si Braithwaite, acestia fiind pusi pe lista incertilor. De partea cealalta, oaspetii au si ei probleme importante de lot. Pochettino nu ii poate utiliza pe Neymar, Di Maria, Bernat, Dagba si Pembele. Ambele echipe vin dupa succese in campionat si cred ca ambele echipe vor fi conectate la maxim pentru acest duel. Echipele probabile pentru acest duel ar putea arata in felul urmator:

Barcelona: (4-3-3) Ter Stegen - Dest, Umtiti, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong, Pedri - Dembele, Messi, Griezmann

Antrenor: Ronald Koeman 

PSG: (4-2-3-1) Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye, Paredes - Kean, Draxler, Mbappe - Icardi

Antrenor: Mauricio Pochettino

In opinia mea, PSG, pana nu isi aduce jucatori pentru mijlocul terenului si defensiva, nu o sa ajunga niciodata, dar niciodata, sa castige Liga Campionilor. Intr-adevar meciurile se castiga cu ofensiva, insa daca nu ai si un zid in spate si cativa jucatori care sa puna atacantii in valoare e destul de greu sa obtii rezultatele pe care le au propuse la startul sezonului. Barcelona a fost, este si o sa ramana acea echipa care paseaza extrem de mult si cu o posesie peste medie. Pe asta o sa si mizez astazi. Catalanii cred ca vor avea initiativa in acest joc, mai ales pentru simplul fapt ca joaca acasa. In deplasare e cu totul altceva si am vazut ca nu se descurca extraordinar si avem numeroase exemple: 0-4 cu PSG pe Parc des Princes, 0-4 cu Liverpool pe Anfield, 2-8 cu Bayern pe Da Luz. Ma astept ca Messi & Co. sa domine la capitolul posesie, iar la Superbet am gasit un pariu foarte bun pentru acest tip de pariu, anume: ”Barcelona - Peste 54.5% posesia mingii”. Mizez 10/10 unitati pentru acest pariu, deoarece am incredere ca il putem bifa cu usurinta!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs PSG
Pronostic:
Barcelona - Peste 54.5% posesia mingii
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro