Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Juventus

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Porto - Juventus

”Batrana Doamna” are parte de un adversar destul de facil, la prima vedere, in optimile UEFA Champions League. Porto e o nuca tare insa nu cred ca poate face fata in dubla mansa celor de la Juventus. Totusi, daca ne uitam pe istorcul sezonului trecut, Juventus a fost eliminata de Lyon destul de surprinzator asa ca putem avea surprize. Azi se joaca mansa tur si o sa evit sa joc pe solisti. Cristiano Ronaldo cu siguranta doreste sa mai ”sparga” niste recorduri, asa ca astazi o sa pariez pe el si pe echipa sa.

cota2.ro

In faza grupelor, Ronaldo a prins doar 4 partide din cele 6 deoarece a avut probleme cu virusul. Lusitanul a jucat in total 377 de minute in faza grupelor si a marcat de 4 ori. Cristiano a sutat de 17 ori spre poarta in cele 4 meciuri, 8 suturi prinzand cadrul portii. Asadar, acesta are o medie a suturilor/meci in UEFA Champions League de 4.28 si o medie a suturilor pe poarta de 2.01.

Consider ca in acest duel, Cristiano Ronaldo poate reusi chiar sa marcheze minim 1-2 goluri si cred ca are toate sansele sa-si puna amprenta pe joc. Pariul meu vine de la Betfair Sportsbook, acolo unde am pariat un combo simplu si foarte bun, dupa parerea mea.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Juventus
Pronostic:
Cristiano Ronaldo minim doua suturi pe poarta + Juventus marcheaza minim un gol
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro