Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.97

PUBLICWIN

Prieteni, astăzi joc un bilet format din 5 meciuri la casa de pariuri care oferă cel mai mare bonus la prima depunere din România

200% BONUS la prima depunere până la 2000 de LEI

cota2.ro

+ 500 de rotiri GRATUITE

PUBLICWIN oferă jucătorilor noi un bonus de două ori mai mare decât prima depunere, până la maxim 2000 de RON, dar și până la 500 de rotiri GRATUITE pentru a testa jocurile de cazino online.

Pentru a activa bonusul, e nevoie de plasarea unui pariu inițial care să conțină minim 3 meciuri la cote mai mari sau egale cu 1.50, o provocare acceptată cu entuziasm de foarte mulți pariori din România.

Trebuie să știți că PUBLICWIN este o casă de pariuri în continuă dezvoltare și care oferă unele dintre cele mai mari cote de pe piață. În plus, se pot combina pe același bilet mai multe derivate din cadrul aceluiași meci cum ar fi goluri, cornere și cartonașe.

Foarte important de reținut: PUBLICWIN nu oferă doar bonusul de la înregistrare, ci oferă foarte des jucătorilor și bonusuri la realimentarea contului. De asemenea, în fiecare weekend apar turnee interesante cu premii și pe partea de cazino online.

Funcția de CASH-OUT este disponibilă oricând după plasarea biletelor, iar meciurile din competițiile de top beneficiază și de cote mărite în funcție de numărul de evenimente adăugate pe bilet.

Încă un aspect foarte important este acela că PUBLICWIN nu reține taxa de 2% la depunere prevăzută de lege, și suportă acest cost integral în favoarea jucătorilor. La alte case de pariuri, dacă depuneți 1000 de Lei, veți avea 980 efectiv în cont, însă la Publicwin nu este cazul: cât depuneți, atât veți avea disponibil pentru joc.


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Perugia vs Legnago
Pronostic:
1
Cota
1.45
Sevilla vs Dortmund
Pronostic:
1X
Cota
1.42
Levante vs Atletico Madrid
Pronostic:
oaspeții câștigă minim o repriză
Cota
1.45
Everton vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.38
Millwall vs Birmingham
Pronostic:
SUB 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 5.97
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro