Ponturi Pariuri Fotbal Braga vs AS Roma

BETFAIR EXCHANGE

Braga și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League

Braga merge excelent în competiția internă. După primele 19 etape ocupă locul 3, unul care ar duce în preliminariile Ligii Campionilor. Are 40 de puncte, unul sub FC Porto, ocupanta locului secund. Echipa antrenată de Carlo Carvalho are o serie de 7 meciuri consecutive fără eșec. Managerul portughez are o absență importantă în defensivă, fundașul central David Carmo. Braga a făcut parte din grupa G de Europa League. A terminat la egalitate cu Leicester, dar cu un golaveraj mai slab. Portughezii au etalat o forță ofensivă de invidiat, 14 goluri înscrise. 

cota2.ro

AS Roma este una dintre pretendentele la trofeu. S-a calificat în șaisprezecimile Europa League dintr-o grupă din care au mai făcut parte CFR Cluj, Young Boys Berna și ȚSKA Sofia. Romanii luptă în acest moment pe două fronturi. Sunt într-o poziție favorabilă și în Serie A, pe locul 3, cu 43 de puncte. Paulo Fonseca are la dispoziție un lot suficient de numeros pentru ambele competiții, mai ales că și-a recuperat aproape toți absenții, cu excepția lui Zaniolo și Smalling. La oaspeți sunt de notat și două reveniri importante. Golgeterul Edin Dzeko s-a împăcat cu antrenorul Fonseca, iar Pedro a revenit cu gol după o accidentare, în Roma - Udinese 3-0. 

Încasează AICI 50 de LEI bonus FĂRĂ DEPUNERE

Deși sunt două prezențe constante în cupele europene, Braga și Roma nu s-au întâlnit niciodată. Cele mai interesante informații: 

• 4 goluri meci s-au marcat, în medie, în disputele celor de la Braga în acest sezon de Europa League

• în 5 din cele 6 meciuri jucate de Braga s-au marcat peste 2,5 goluri

• 16 meciuri consecutive cu gol marcat are Braga pe teren propriu, în toate competițiile

• 47 de goluri a înscris AS Roma în acest sezon de Serie A, al 3-lea atac din campionat

• meciurile celor de la AS Roma au cea mai ridicată medie de goluri din Serie A, 3,7 reușite/partidă. 

Braga și Roma sunt două formații cu fotbaliști creativi, care trec rapid peste faza de construcție, cu un joc perpendicular pe poartă. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Braga vs AS Roma
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro