Ponturi Pariuri Fotbal Real Sociedad vs Manchester United

BETFAIR EXCHANGE

Real Sociedad și Manchester United joacă astăzi, de la ora 19:55, turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. Partida e programată la Torino, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile spaniole. 

Real Sociedad începuse excelent sezonul. A stat o bună perioadă de timp pe locurile fruntașe din La Liga, dar finalul anului 2020 a dus-o în afara locurilor de Champions League. Bascii ocupă în acest moment locul 5, cu 38 de puncte, la 7 lungimi în spatele celor de la Sevilla. În Europa League, Real a încheiat pe locul secund o grupă din care au mai făcut parte Napoli, Alkmaar și Rijeka. Antrenorul Imanol Alguacil nu are nicio absență importantă pentru meciul de astăzi. Oyarzabal și Isak, autori a 19 goluri în acest sezon de la La Liga, sunt apți. 

cota2.ro

Manchester United a câștigat un singur meci din ultimele 5 disputate în Premier League și mai are doar șanse teoretice la titlu. Rivala din oraș are un avans de 7 puncte și un meci restant. În aceste condiții, Solskjaer trebuie să regândească prioritățile. Europa League e cel mai important trofeu accesibil, așa că „diavolii” se vor concentra aici. United a început sezonul european în Champions League, dar a încheiat pe locul 3 într-o grupă cu PSG, Leipzig și Basaksehir. Singura absență notabilă este cea a lui Paul Pogba, accidentat. 

Încasează AICI 50 de LEI bonus FĂRĂ DEPUNERE

Real și United s-au întâlnit doar de două ori în meciuri oficiale, în sezonul 2012/2013 din Champions League. Înfruntările nu au relevanță în acest moment, loturile fiind altele. Cele mai interesante informații:

• Manchester United are cel mai bun atac din Premier League, 50 de goluri înscrise

• 3,4 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui United din acest sezon de Premier League

• Bruno Fernandes și Rashford, principalii oameni din atac, au înscris împreună 22 de goluri și au pasat decisiv în alte 15 rânduri

• 37 de goluri a înscris Sociedad în acest sezon de La Liga. Doar Atletico, Barcelona și Real Madrid au atacuri mai bune

• 7 din ultimele 8 meciuri jucate de Real Sociedad pe teren propriu au fost GG

• United e dominată în duelurile cu echipele spaniole. A câștigat 13, a pierdut 22 și a remizat de 22 de ori. Golaverajul este unul negativ, 65-80

• United nu a câștigat niciunul din ultimele 9 meciuri jucate împotriva echipelor spaniole.

Manchester United are o apărare naivă, care comite frecvent erori. Sociedad știe că are nevoie de avantaj înaintea meciului de pe Old Trafford, așa că va ieși la joc. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 1.90. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Sociedad vs Manchester United
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 5.40
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro