Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Derby

BETFAIR EXCHANGE

Watford și Derby County se înfruntă în etapa cu numărul 31 din Championship, astăzi, de la ora 21:45

La startul sezonului, Watford a fost una dintre marile favorite la promovare. În ciuda unor sincope și a problemelor provocate de accidentări, „viespile” sunt aproape de obiectiv. Ocupă locul 4 în acest moment, cu 54 de puncte. Brentford, formația de pe poziția secundă, are un avans de doar 3 lungimi. Xisco, managerul spaniol instalat în decembrie, are la dispoziție al treilea lot din Championship ca valoare de piață, cotat la 100 de milioane de euro. Doar Bournemouth și Norwich stau mai bine. Watford a reușit să își păstreze o bună parte a fotbaliștilor care au evoluat sezonul trecut în Premier League. Ismaila Sarr, Joao Pedro, Troy Deeney, Andrey Gray, Chalobah sau Kabasele sunt doar câteva dintre numele cunoscute. 

cota2.ro

Încasează AICI 50 de LEI bonus FĂRĂ DEPUNERE

Seria bună din februarie a scos-o pe Derby din zona locurilor retrogradabile, dar poziția din acest moment e departe de așteptările conducerii. Formația antrenată de Wayne Rooney e doar pe locul 17, cu 34 de puncte obținute în 29 de meciuri. Are cel mai slab atac din competiție, la egalitate cu Birmingham, doar 21 de goluri înscrise. Cei mai bine cotați fotbaliști din lot, mijlocașul Krystian Bielik și extrema Tom Lawrence, sunt accidentați și nu pot evolua astăzi. 

Watford a câștigat meciul din tur, scor 1-0. Alte informații interesante: 

• 10-2 e golaverajul lui Watford în meciurile jucate pe teren propriu în anul 2021

• 20 de goluri a încasat Watford în acest sezon, a doua cea mai bună defensivă, după cea a lui Swansea

• Watford e prima în clasamentul punctelor obținute pe teren propriu. A câștigat 11 meciuri, a remizat de 2 ori și a pierdut 2 partide

• 2 goluri/meci a marcat Watford pe teren propriu în actuala stagiune

• doar 78 de șuturi pe spațiul porții au expediat adversarele lui Watford în acest sezon. 

• Derby are cea mai scăzută eficiență din Championship. Doar 6% dintre ocazii au fost transformate în gol. 

Watford are un lot de două ori mai valoros decât adversara de astăzi. Derby nu își poate folosi nici cele două staruri. Motivația este tot de partea „viespilor”, aflate într-o lupta echilibrată pentru promovare, în care nu își permit niciun pas greșit. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1 solist este 1.93. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Watford vs Derby
Pronostic:
1
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro