Ponturi Pariuri Fotbal Betis vs Getafe

BETFAIR EXCHANGE

Betis Sevilla primește vizita lui Getafe, astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 24 din La Liga. 

Betis ocupă locul 7 după primele 23 de runde. E la granița locurilor de cupe europene, având un deficit mic de recuperat față de Villarreal, doar 3 lungimi. Experimentatul antrenor Manuel Pellegrini are la dispoziție un lot cotat la aproape 200 de milioane de euro, cu nume extrem de interesante, precum Nabil Fekir, Sergio Canales sau William Carvalho. Cele 3 staruri sunt apte pentru disputa de astăzi, de pe Estadio Benito Villamarin. 

cota2.ro

Getafe este într-o criză asemănătoare cu cea din finalul sezonului trecut, din cauza căreia a ratat participarea în Europa League. Acum a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri și a căzut în clasament până pe locul 14, cu 24 de puncte. Are doar 3 lungimi deasupra locurile retrogradabile. Pepe Bordalas, pe banca echipei încă din 2016, își simte pentru prima dată postul amenințat. 

Încasează AICI 50 de LEI bonus FĂRĂ DEPUNERE

În tur, Getafe s-a impus cu 3-0. Betis avea însă mari probleme de efectiv în acel moment, 6 jucători de bază accidentați. Alte informații interesante: 

• Getafe a strâns doar 9 puncte în cele 11 deplasări din acest sezon

• Getafe are cel mai slab atac din La Liga, doar 17 goluri înscrise în 23 de meciuri

• în comparație, Betis a punctat de 31 de ori

• 6 goluri a marcat Sergio Canales, mijlocașul lui Betis, în anul 2021

• Getafe nu a marcat în ultimele 4 meciuri oficiale

• 12 ocazii de gol/meci și-a creat Betis Sevilla în acest sezon de La Liga. Ocupă locul 4 în această ierarhie, după Barcelona, Real și Sevilla

• Getafe e penultima la capitolul ocaziilor de gol, doar 8 oportunități/meci

• Betis e în top și la numărul de pase reușite, 9802. Getafe are doar 6007 pase corecte în acest sezon. 

Betis este echipa care propune un fotbal mai plăcut, iar în această perioadă a sezonului și mai eficient. Getafe se chinuie pentru a ajunge la porțile adverse și pare într-o criză fără ieșire. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1 solist este 2.15. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Betis vs Getafe
Pronostic:
1
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 5.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro