Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs AFC Hermannstadt

BETANO

Universitatea Craiova - AFC Hermannstadt

Oltenii vin după remiza alba de la Clinceni, iar un nou rezultat slab, astăzi, ar demoraliza puțin echipa, având în vedere adversarii cu care aceștia au pierdut și pot pierde puncte. De partea cealaltă, sibienii vin după un succes la limita contra liderului, FCSB, iar acest succes cu siguranță le-a oferit un boost serios de moral înaintea duelului de pe Oblemenco.

cota2.ro

Ultima întâlnire directa jucata în Banie a fost acum 3 luni, iar Craiova a câștigat la scor de forfeit. Dacă ne uitam pe clasament putem observa ca Universitatea ocupa locul 5 la punctele obținute pe teren propriu, în timp ce Hermannstadt e a doua cea mai slaba echipa din deplasare, cu un punct mai mult obținut decât Politehnica Iași.

Personal ma aștept la un succes al oltenilor. Nu cred ca oaspeții pot reusi mare lucru și consider ca victoria cu FCSB a fost o surpriza și cam atât. Am ales sa mizez pe un Handicap Asiatic de -1.00 pe Craiova, asta însemnând ca avem nevoie de un succes al gazdelor la minim doua goluri diferență. In cazul în care aceștia se impun la fix un gol diferență, primim cota 1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
Universitatea Craiova -1.00 AH
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro